Het oor wil ook wat. Denk aan je (ruimte) akoestiek!

Alles over akoestische wanddecoratie..

Ruimteakoestiek. Een vaak onderschat aandachtspunt bij het inrichten van een kantoorruimte. De akoestiek blijkt vaak slecht door het gebruik van harde materialen zoals een harde vloer, betonnen wanden en veel glas. 

Akoestische Wanddecoratie kan een oplossing zijn. Door bijvoorbeeld akoestiek verbeterend materiaal te gebruiken.  Met akoestiekoplossingen als akoestische panelen, akoestisch behang en akoestische frames ervaar je de voordelen. Maar er is zoveel meer mogelijk. Maak van akoestiek verbeterende materialen een kunstwerk aan de muur of plafonds.

Akoestiek verbeterende decoframes

Op een aluminium frame wordt een doek gespannen en de binnenzijde wordt voorzien van akoestisch materiaal. En toen was het strak. Decoframes (ook wel wandframes of peesdoekframes genoemd) kunnen op ieder type muur geplaatst worden. Wandvullend of als schilderij; je zorgt voor een fijne akoestiek passende bij de ruimte. Dit type wanddecoratie nog meer voordelen. Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar, dus mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander.

En toen was er warmte. En sfeer! Akoestische decoframes zijn makkelijk verwisselbaar.

Acoustic Art

Wat gebeurt er wanneer creativiteit vrij spel krijgt? Een unieke sfeerbeleving komt tot stand. En deze oplossing is mooi voor oog én oor: akoestische wanddecoratie voorzien van kunstige creaties. Van een gigantische bloem wandvullend op de muur tot vierkante wandtegels welke modulair kunnen worden opgebouwd. Iedere vorm is mogelijk om als akoestisch schilderij op de muur terug te laten komen.

Download de brochure

Akoestisch behang

Heb je wel eens gedacht aan akoestisch behang voor jouw kantoorruimte? Dit behang staat ook wel bekend als de geluiddempende variant van glasweefselbehang. Akoestisch behang is voorzien van een extra dikke rug met geluidsabsorberend foam, Harde geluidsgolven worden geneutraliseerd. Een oase van rust ontstaat ;-) 

Akoestisch behang is volledig te personaliseren met een print of foto naar keuze.

Akoestische panelen

Geluiddempende wandpanelen zorgen voor een fijne akoestiek in ruimtes. Erg belangrijk voorruimtes waar vaak overleg wordt gehouden of vaak meerdere mensen tegelijk praten. Door geluiddempend materiaal als vilt te gebruiken op de muur ontstaat een warme sfeer!

Ook plafonds kunnen een bijdragen aan een fijne akoestiek. Bijvoorbeeld met deze plafond eiland tegels

FDS Signmakers. Al meer dan 20 jaar dé signexpert van Noord-Holland.

Ruimte akoestiek. Sfeer bepalend en productiviteit bevorderend. Wat is de perfecte oplossing voor jouw bedrijf? We denken graag met je mee! Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche mogen wij ons dé Signspecialist noemen. We creëren een beleving, maken ruimtes slimmer en vertellen een verhaal. Maar vooral: we laten bedrijven opvallen! Benieuwd naar de optimale setting voor jouw bedrijf? Contact ons en voorzien je graag van een vrijblijvend advies en een offerte op maat. En een goede bak koffie als dat de wens is ;-) 

Donnie Free D Sign

Meer informatie of direct een prijs nodig? Neem #contact met ons op!

Bel direct op dit nummer of mail naar:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media