Beursstands bepalen het succes.

De keuze voor een is bepalend voor je uitstraling. Wat is je doel en wil je bereiken met je deelname aan de beurs? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden? Met de juiste beursstand is opvallen een koud kunstje.

Allemaal vragen waar we samen antwoord op gaan geven, waarna wij aan de slag gaan met een ontwerp. Goedgekeurd? In een handomdraai maken we dan een duurzame, effectieve en efficiënte beursstand. Op zoek naar een klant-en-klare beurswand? Klik dan hier!

Val op tussen al die anderen die er ook staan.

Alles aan deze donutkar is gemaakt door team Free-D-Sign. Een succes op de Horecava!

5 tips voor een optimale beursstand

  1. Houd rekening met hergebruik. Wil je de stand of onderdelen hiervan opnieuw hergebruiken? Kies voor gangbare maten en houdt hiermee rekening in de boodschap welke je op de stand of wanden plaatst.
  2. Decoframes all the way! Door gebruik te maken van decoframes, ook wel textielframes genoemd, kun je jouw boodschap eenvoudig verwisselen. De doeken worden namelijk gespannen in een frame. Mocht je iets anders willen doe je er zo een nieuwe in. Decoframes kunnen extra stralen door deze aan de binnenzijde te voorzien van verlichting.
  3. Denk om je POS materiaal. Zorg voor ruimte waar je jouw producten, flyers en give aways kunt stalllen. Bijvoorbeeld door een op maat gemaakte display of balie. Strak van kunststof of extra duurzaam door gebruik te maken van reboard.
  4. Maak van jouw beursstand een hotspot. Hoe stom het ook klinkt, de best bezochte beursstands zijn de stands waar iets te halen valt. Wees creatief, en kies voor een knipoog naar jou bedrijf. Creëer een koffie corner, serveer mini (virgin) cocktails of laat bezoekers zichtzelf "rechargen" met een laadstation (zowel voor apparaten als zichzelf).
  5. Schakel een expert in. Budget & beursdoel zijn de belangrijkste factoren in het samenstellen van je beurstand of beurswand. Een signexpert (FDS Signmakers dus) kan je hierin adviseren. Afhankelijk van jouw budget en doel maken wij een op maat gemaakt ontwerp inclusief materiaalkeuze.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media