Opvallen met een beurswand is een koud kunstje.

of
pop-up wand is het een koud kunstje. Bedenk vooraf goed welke boodschap je wilt dat de bezoeker onthoudt van jouw bedrijf op product. 

Deel die met ons. Wij denken met je mee over de juiste vorm en wij maken een wand op maat. Vraag naar onze mogelijkheden, vraag een offerte aan. We hebben ervaring en denken graag met je mee, geheel vrijblijvend uiteraard.

Beurswanden: soorten en afmetingen

Vaak wordt voor de hoogte afmeting van een beurswand zo'n 2,5 meter aangehouden. Dit omdat je vanaf deze hoogte een intimiteit creëert in jouw beursstand. Het is aan te raden om je wanden niet veel hoger te maken wanneer je de beurswand vaker wilt inzetten. Dit omdat sommige beurzen een maximale beurswandhoogte hanteren.

Op het gebied van materiaal is er heel veel mogelijk! Veel gebruikte materialen voor het maken van een beurswand zijn Reboard, decoframes of kunststof panelen als forex. Je kunt deze materialen voorzien van iedere gewenste print.

Beurswanden + extra's? Dat is een beursstand!

Naast het maken van beurswanden kunnen wij het gehele pakket leveren om van jouw beursstand een succes te maken. Van wandmodules tot displays, meubels en vloerstickers.

Val op tussen al die anderen die er ook staan.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Een complete beurswand die we voor je maken plus monteren op de beurs zelf. Val op, tussen al die anderen!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media