J U B I L E U M

J U B I L E U M

Free-D-Sign bestaat 20 jaar

Er was eens een vijfentwintigjarige jongen met een Fiat Panda. Een Fiat Panda met een ladder op het dak en een gereedschapskist op de achterbank. Een jongen met een snijplotter op zijn slaapkamer in zijn ouderlijk huis. Een jongen die zo trots als een pauw bij voetbalclub VIOS sponsorborden mocht ophangen. Zijn eerste echte officiële klus op 20 september 1999. Free-D-Sign was een feit...

Er is nu een trotse eigenaar van een modern signbedrijf. Een bedrijf dat 20 medewerkers telt en vier bedrijfsauto’s. Bussen eigenlijk. De trappen passen ín de bussen, net als het gereedschap. De slaapkamer is ingeruild voor een groot kantoor, een ruime productieruimte met 4 hypermoderne printers en een extra werkplaats even verderop.

En die klussen? Die zijn de afgelopen twintig jaar groot, groter en groots geworden. En dat? Dat vieren we!

J U B I L E U M

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign