4 budgetproof reclamemiddelen om je zichtbaarheid te vergroten

Een frisse start maken en tijdelijke boodschap communiceren. Zichtbaarheid vergroten. Iets tijdelijks en dus makkelijk vervangbaar. En het liefste ook nog voor een niet al te hoog budget. Allemaal goede redenen om te kiezen voor tijdelijke reclame aan of rondom je gevel. Wat zijn de mogelijkheden? En vooral, wat valt op? Met deze 4 budgetproof reclamemiddelen kun jij de heropening van jouw bedrijf vieren!

Framedoeken

Een spandoek wordt ook wel framedoek genoemd. Ze kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan gevels en hekken. Ook tegen containers en op flexibele oppervlaktes kun je ze aanbrengen. En het voordeel: het doek is eenvoudig en relatief goedkoop te verwisselen! Wil je nu dus een tijdelijke boodschap overbrengen, kan dat. Denk bijvoorbeeld aan uitingen als “wij zijn weer open” of “boek een afspraak online”. Maar ook bij aanvullende diensten als bezorging, een webshop of speciale service is het handig om dit goed te communiceren in deze veranderlijke tijd.

banner gevelreclame spandoek reclame

Banieren

Stijlvol en opvallend van onder tot boven: dat zijn banieren! Door montage op hoogte, de haakse positie en de dubbelzijdige print is de gevelbanier voor ieder pand een blikvanger. Ook hierbij is vervangen eenvoudig; je verwisselt het doek door het RVS frame los te schroeven. Voor een dubbel bedrukte banier adviseren wij om PVC doeksoort te gebruiken. Door de zwarte kern van het doek schijnen je prints niet door.

Gevelbanier haaks op gevel hangend banner
Een banier gevestigd aan de gevel is professioneel en makkelijk te vervangen

Vlaggen

Naast spandoeken kunnen vlaggen ook een goed middel zijn om (tijdelijke)reclame te maken. Vanaf een afstand wapperen ze bezoekers al tegemoet. Een vlag is een perfecte manier om van afstand op te vallen. Eveneens ook budgetproof en gemakkelijk te vervangen. Een beachflag is opvallend en staat mooi op de stoep voor jouw gevel. Een kioskvlag is klassiek, stevig en vooral erg mooi!

beachflag kioskvlag gevelreclame buitenreclame
Links een beachflag en rechts een kiosvlag. Opvallend en professioneel!

4 tips voor extra zichtbaarheid & succes

Voorkom een misser en zorg dat je spandoek of vlag van goede kwaliteit is. Een mindere kwaliteit gaat ten kosten van de boodschap en de sfeer die je wilt overbrengen aan je publiek. Om je op weg te helpen geven wij je alvast 4 tips:

·Tekst inhoud: hanteer de 3 seconden regel. Binnen 3 seconden moet het gehele doek te lezen zijn. Laat adres- en telefoongegevens achterwegen. Deze informatie is binnen enkele seconden online te vinden;

·Design: begin bij een achtergrond kleuren pas hier de rest van het design. De kracht van herhaling doet zijn werk; kies altijd voor een kleur uit jouw huisstijl. Zorg altijd voor contrast t.o.v. je achtergrondkleur;

·Materiaal: maak de juiste keuze. Voor grotere doeken adviseren wij meshdoek (gaatjesdoek) te gebruiken zodat de wind er niet teveel vat op krijgt. Dit geldt ook voor plaatsen waar het weer vaak onstuimig kan zijn.

·Zorg voor eyecatcher: originaliteit, dat is waar het om draait. Speel in op emotie, humor of verwerk iets ongewoons!

Brokking aan de Zaan project geveldoek spandoek FDS
Een mega spandoek voor Brokking aan de Zaan

Spandoeken & vlaggen nodig? Die laat je maken bij dé expert, Free-D-Sign dus.

Duidelijk en krachtig. Dat zijn spandoeken en vlaggen. Ze zijn hét visitekaartje van je bedrijf. Je valt op, wordt herkend en je kan er een boodschap op kwijt. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers met hoog scorend vermogen. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
meer nieuws
6 signing tips voor een frisse start!

6 signing tips voor een frisse start!

Lees de slimme, nieuwe en duurzame signproducten om jouw pand een opfrisbeurt te geven!

Support your locals..

Support your locals..

Pimp je bedrijfsruimte met een gepersonaliseerde fotoplaat

Pimp je bedrijfsruimte met een gepersonaliseerde fotoplaat

Pimp je bedrijfsruimte met fotopanelen!

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media