4 offline communicatiemiddelen om mee te nemen in je marketing plan

4 offline communicatiemiddelen om mee te nemen in je marketing plan

Signing om jouw bedrijf dit jaar nog mee op de kaart te zetten!

In het digitale tijdperk van tegenwoordig is het makkelijk om het belang van offline branding over het hoofd te zien. "Als ze ons vinden op google, kom je al een heel eind" - een mega misvatting, als je het ons vraagt.  Zichtbaar zijn onder je doelgroep is namelijk onmogelijk zonder offline reclame en branding! Het vergroot je naamsbekendheid en schept vertrouwen bij klanten. Bovendien doet de kracht van herhaling zijn werk waneer je doelgroep jouw bedrijf in het dagelijks leven tegenkomt ;)

Overtuigd? Lees snel verder. In deze blog geven wij je namelijk 4 toffe offline marketing acties om jouw bedrijf zichtbaar te maken en positief imago op te bouwen.

1. Organiseer een event

Écht in contact staan met waardevolle relaties? Organiseer een evenement! Wat dacht je van een open dag met een gezellige borrel? Of een inspiratiemiddag met sprekers uit de branche? Er is zo veel mogelijk! Zorg voor een gastvrij welkom en kleed je event aan met spandoeken, vlaggen en roll-up banners. Daarnaast kun je natuurlijk ook eens een blik werpen op je bedrijfsinterieur. Welke wanden kunnen nog wel wat inspiratie en professionaliteit gebruiken?

Bekijk al onze interieursigning producten

Neem bijvoorbeeld onze jaarlijkse FDS awards!

2. Vergroot je zichtbaarheid in de regio

Naamsbekendheid genereren in jouw stad of dorp? Er zijn tal van mogelijkheden om op te vallen. Om te beginnen: werp eens een blik op je pand! Is deze voorzien van gevelreclame? Of een groot spandoek langs de wegzijde? Hangt de vlag uit? Laat zien dat je er bent!

Daarnaast zijn er veel bedrijven die reclamebillboards beschikbaar stellen langs de weg. Ook met sponsoring kun je jouw zichtbaarheid in de regio vergroten. Support your locals en zij zullen jou ook supporten. Denk hierbij wel na over de match tussen de vereniging, stichting of evenement en jouw bedrijf. Past het bij jouw identiteit? Is jouw doelgroep ook verbonden hieraan? Zo ja, hang op dat spandoek of reclamebord ;-)

Bekijk de verschillende soorten borden en doeken

Billboards hebben een hoog scorend vermogen! 

3. Start een wagenpark campagne

Een (bedrijfs)auto wordt gemiddeld 160.000 keer per maand wordt gezien en is dan ook hét middel om je bedrijf te promoten. Waarom dan niet om een campagne te voeren? Besticker de achterzijden van bedrijfsauto's met verschillende campagnebeelden. Of pak uit (in eigenlijk) met een complete wrap! Op zoek naar personeel? Of een aantal producten extra uitlichten? Geen probleem met autoreclame.

Bekijk de tofste voorbeelden van autobestickering

Autocampagnes to the max! Een complete wrap voor de florius zomertoer 2021!

4. Ga naar de beurs

Na 2 coronajaren kunnen we eindelijk weer naar de beurs! Dé plek om nieuwe klanten te winnen en binden aan jouw bedrijf. En daarvoor moet je natuurlijk flink opvallen. Beursstands bepalen het succes. Slim in hergebruik en uniek in zijn soort: dat zal iedere beursstand moeten zijn.

Maar waar bestaat zo'n slimme stand uit? Beurswanden vormen de basis. Ze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Kies voor een modulaire variant bestaande uit losse (verlichte) peesdoekframes. Met losse wandelementen kun je jouw stand altijd passend maken. De doeken zijn bovendien eenvoudig verwisselbaar, mocht je aan een ander printje toe zijn. Naast de wanden vul je jouw stand op met specials. Van een beursmeubel en promotiedisplay tot beachflags en een verlichte plafondkubus

Bekijk onze 7 tips voor een opvallende beursstand

..of combineer het allemaal!

De mix tussen online en offline branding maken? Slim plan! Hoe meer, hoe beter zichtbaar. Als je maar zorgt voor eenheid in uitstraling. Wat dacht je ervan om met een leuke give-away bij klanten langs te gaan, in een bestickerde foodtruck/camper? Dat is nog eens goede content voor je socials! 

Benieuwd hoe jouw huisstijl tot zijn recht komt op alle mogelijke offline communicatie middelen? Daag ons maar uit. We verrassen je graag met een ontwerp op maat! Eerst een vrijblijvende offerte? Geen probleem. Vul het contactformulier in of neem direct contact op met één van onze specialisten.

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign