6 signing tips voor een frisse start!

6 signing tips voor een frisse start!

Lees de slimme, nieuwe en duurzame signproducten om jouw pand een opfrisbeurt te geven!

2022 is een feit. Tijd om weer met een frisse blik te starten! Welke goede voornemens heb jij met je bedrijf in het nieuwe jaar? Werkplezier verhogen, productiever zijn of misschien groeien? Geen succes zonder een opfrisbeurt! Werp eens een blik op je bedrijfspand. Waar is ruimte voor verbetering? Signing biedt eenvoudige oplossingen met impact. Oplossingen welke niet alleen mooi voor het oog zijn, maar ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee. Met deze 5 opfristips is jouw pand klaar voor het nieuwe jaar!

1. Een inspirerende werkomgeving

Onderzoek wijst uit: Een doordachte bedrijfsinrichting heeft een positieve invloed op jouw productiviteit én die van je collega’s. Wie wordt er niet blij van een mooi ingerichte ruimte? En vergeet niet die eerste indruk waar je maar één kans voor krijgt wanneer je bezoekers mag ontvangen. Welke indruk wil jij bij je klanten achterlaten? Er is veel mogelijk om jouw bedrijfsinterieur te personaliseren. Wat dacht je van een leuke print op de muur? Of nét dat beetje meer intimiteit door glazen wanden te voorzien van wat glasdecoratie?

Laat je inspireren op onze interieursigning pagina

2. Een tweede leven voor…

Interieurwrapping

Je meubels! Maak kasten, deuren, bureau's en balies weer als nieuw door ze in te pakken met wrapfolie. Wrapfolie met een fullcolor print, of met hout- natuursteen- en zelfs textiellook. Het geeft een complete metamorfose aan je interieur. Die magie noemen wij interieurwrapping. De folie hecht op bijna alle vlakke toepassingen en is krasbestendig.

Alles over interieurwrapping

Kozijnen wrappen

Ook buiten kun je gebruik maken van interieurfolie. Zo kun je een zuil, geveldelen en kunststof kozijnen wrappen. Wrappen biedt talloze mogelijkheden in uitstraling en is in vele gevallen een stuk goedkoper dan spuiten. Bovendien kun je naast een effen kleur kiezen voor imitatieprints zoals houtlook.

3. Een plek voor al jouw ideeën: Scrumboards

In een wereld van digitalisering vergeten we soms het gemak van offline visualisatie. Want hoe makkelijk is een extra geheugensteuntje wat iedereen ten alle tijden kan zien? Mensen die hun doelen opschrijven hebben bovendien een veel grotere kans op succes. Een scrum board - een magnetische wand met whiteboard laag - is multi-inzetbaar en dus ideaal in vergaderruimtes. Ze creëren overzicht en brengen structuur aan brainstormsessies.

Of het nu lopende campagnes, projecten of doelen zijn of de planning & saleskansen; alles loopt gestroomlijnd door je bedrijf. Bovendien kun je scrumboards ook voorzien van extra bestickering als tekst vakken, kaders, afbeeldingen etc. Let the scrum begin ;-)

4. Een opfrisbeurt voor je gevelreclame

Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Maar wanneer deze niet meer zo straalt, valt een misser ook snel op. Met jaarlijks onderhoud wordt dit voorkomen. Gevelreclame als verlichte letters en lichtbakken zijn bij uitstek dé broedplaats voor mos, bladeren en insecten. Ook door weersomstandigheden kan de lichtintensiteit achteruit gaan.

Nu de dagen nog donker zijn; werp eens een blik op je lichtreclame. Straalt hij nog als vanouds? We komen graag langs om een onderhoudsbeurt uit te voeren!

Alles over lichtreclame onderhoud

5. Energie-efficiënt door isolerende glasfolie

Zonwerende folie is voor velen niet meer onbekend. Maar wist je dat sommige glasfolies ook temperatuur regulerende eigenschappen hebben? Deze folies worden ook wel warmtewerende folie genoemd. Een groot deel van de warmte wordt doorgelaten via de ramen. Door deze te voorzien van folie ontstaat een extra isolerende laag wat warmte blokkeert. Het zorgt ervoor dat 's zomers de warmte buiten blijft en 's winters binnen. Hiermee kun je flink besparen op energiekosten!

Letterlijk nu al bijdragen aan een frisse start van de zomer? Bekijk de verschillende soorten zonwerende folie

6. Akoestische PET printpanelen: mooi voor oog, oor én milieu

Wat ons betreft een van de goede voornemens: investeren en aandacht vragen voor duurzame signing. Zowel voor onze eigen inkoop als in het aanbod naar onze klanten. Gloednieuw in de branche zijn PX Acoustic canceling panelen van Pixia. En deze panelen zijn nier alleen mooi voor het oog, ook nog eens voor het oor én het milieu. Gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen zonder chemische bindmiddelen of toeslagstoffen. Voor de fabricage van 1 plaat PX Acoustic panel zijn circa 280 gebruikte PET flessen verwerkt. Ook na gebruik is dit product volledig te recyclen.

En het leukste? Wij kunnen deze voorzien van high quality prints! Van een haarscherpe afbeelding, een hout of natuursteenlook tot een stijlvol patroon. Om het akoestische effect te vergroten kunnen de panelen ook in een frame geplaatst worden met daartussen akoestisch wol.

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign