Aandacht voor je kantoorinrichting. Een must.

Een inrichting van een kantoorruimte heeft bewezen effect op de creativiteit en effectiviteit van de mensen die er werken. Niet wachten dus, maar aanpakken. Maak werk van je interieur, dat levert uiteindelijk veel op. Zeker weten.

Hoeveel tijd breng jij door op je kantoor? Dertig, veertig uur? En thuis op de bank? Ook zoiets? Waarom besteed je dan wel aandacht aan de inrichting en aankleding van je huiskamer en niet, of in ieder geval minder, aan die van je werkplek?

Je bent niet de enige. Veel kantoorruimten zijn nog steeds vooral praktisch ingericht.Een bureau en een comfortabele stoel, daar gaat het tenslotte om. Ergonomisch verantwoord natuurlijk. Dat dan weer wel.

Maar het oog en gevoel wil ook wat. Een doordachte kantoorinrichting heeft namelijk positieve invloed op jouw effectiviteit en productiviteit én die van je collega’s.

Wie wordt er niet blij van een mooi ingerichte ruimte? En vergeet niet die eerste indruk waar je maar één kans voor krijgt. Welke indruk wil jij bij je klanten achterlaten?

Het effect van kleur
Eén van de manieren om eenvoudig de styling van het kantoorinterieur aan te passen is door kleur aan de brengen in de ruimte. Iedereen wordt beïnvloed door kleur, al ervaren we dezelfde kleuren op verschillende wijze. Maar dat kleur effect heeft, dat is bewezen.

Door de juiste toepassing van kleur in een ruimte, kan de juiste werkomgeving worden gecreëerd. Felle en intense kleuren stimuleren en maken enthousiast. Zachte kleuren met een lage intensiteit kalmeren en brengen rust. Net waar behoefte aan is.

Maar dat het gebruik van kleur bij het inrichten van een kantoor effect heeft op de creativiteit dat staat vast. Wil je een voorbeeld zien?

 

We hebben recent op meer dan 10 plekken in het nieuwe kantoorpand van productiemaatschappij IDTV ruim 15 wandvullende decoframes geplaatst. Het resultaat? Een mooi, inspirerend én praktisch ingericht pand. Een feest om in te werken. Aldus de medewerkers.

De geplaatste frames zijn overigens blijvend, en herbruikbaar. De doeken zijn eenvoudig te vervangen. Dus mocht er behoefte zijn aan een nieuwe dosisinspiratie, dan is daar niet veel inspanning voor nodig ‘-)

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
meer nieuws
Een onvergetelijke videocall? Boost je belmoment met een Statement Wall!

Een onvergetelijke videocall? Boost je belmoment met een Statement Wall!

Statement Walls: dé video booth voor al je skype, zoom en teams meatings!

Lichtreclame: zo onderhoud je de blikvanger op je gevel!

Lichtreclame: zo onderhoud je de blikvanger op je gevel!

Wat is het belang van lichtreclame onderhoud en hoe ziet deze jaarlijkse APK eruit?

Digital Signage maakt jouw bedrijf toekomst-proof!

Digital Signage maakt jouw bedrijf toekomst-proof!

Digital Signage, ook wel narrowcasting. Maak je bedrijf toekomstproof!

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media