Agfa Anapurna H3200i LED printer bij FDS Signmakers!

Agfa Anapurna H3200i LED printer bij FDS Signmakers!

FDS Signmakers Investeert in de toekomst met nieuwe Agfa Printer Anapurna H3200i LED

Dé innovatiefste hybride printer met kansen voor interieur oplossingen

De allerhoogste kwaliteit prints op rol én plaatmateriaal; dat kunnen garanderen met de nieuwe UV-printer van Agfa in ons machinepark. Deze hybride printer zorgt niet alleen voor haarscherpe afbeeldingen, hij is ook sneller, slimmer en duurzamer. Een verrijking voor ons machinepark welke slimme innovaties biedt voor de interieurbranche.

Geprikkelde zintuigen

De juiste scherpte en kleurintensiteit zorgen ervoor dat een foto of print écht binnenkomt. Het trekt je ogen er naar toe. Of je nou wil of niet. De Anapurna biedt fotografische kwaliteit prints met een haarscherp resultaat. Ook is de printer marktleider op het gebied van witprinten, wat het toevoegen van een witte laag ónder, óver óf tussen full color prints is. Witprinten vergroot de dekking en kleurintensiteit op transparante materialen. Prachtig op ramen bijvoorbeeld, maar ook bij verlichte objecten als lichtreclame of reclamezuilen.

Witprinten verhoogd de kleurintensiteit en is prachtig bij raamfolies of verlichte objecten..

"Natuurlijk streven wij altijd naar 100 procent kwaliteit. Maar de Anapurna biedt ook meer; door innovatieve technieken voegen wij nóg meer beleving toe aan ieder project."

Sterk en veilig

Het mooiste aan een kwalitatieve print van de Anapurna? Dat deze ook mooi blijft. De prints zijn super krasvast en bestand tegen schoonmaakmiddelen. Ook zijn deze lichtvast: zonder bescherming 2 tot 3 jaar opgewassen tegen zonlicht en mét bescherming wel 15 jaar. Door het roll-to-rollsysteem met baanspanningsfunctie wordt rekbaar materiaal, dunne textielsoorten en behang moeiteloos verwerkt. De Anapurna 1501 UV inkten beschikken over vele certificaten voor o.a. veiligheid, indoor gebruik en voor het printen van speelgoed en speeltoestellen.

Reliëfprint: de juiste look én feel

Met de nieuwe Anapurna H3200i LED is het ook mogelijk om reliëf te printen. Zonder moeite transformeert de printer een vlakke oppervlakte tot een 3D-object. Denk bijvoorbeeld aan een baliewrap met interieurfolie met houtprint en het bijbehorende reliëf. Met deze techniek creëren wij voor jouw interieurproducten met de juiste look én feel.

En toen was er structuur. Reliëfprints brengen jouw printerieur oplossing tot leven!

Innovatief & duurzaam

De printer beschikt over ‘Thin Ink Layer’ technologie. Dat wil zeggen: hij print een extreem dunne inktlaag met grote kleurruimte. Het voordeel hiervan? Dunne inktlagen laten zich beter lamineren, zijn flexibeler en zijn bovendien beter voor het milieu. En dat is niet het enige duurzame voordeel dat de printer met zich mee brengt. Doordat we ook grote platen (twee bij drie meter!) kwijt kunnen op de printer wordt slimmer gewerkt en ontstaat minder afval. En daarbij is de printer ook laag in haar energieverbruiken.

Extra snelle service

Als klap op de vuurpijl zorgt de nieuwe printer er ook voor dat wij jouw project nog sneller kunnen voorbereiden. De slimme workflow techniek is verbonden met onze Zünd freesmachine en onze andere printers. Bovendien wordt de printsnelheid (129 m² per uur) met de Anapurna verdubbeld en hebben de inkten een kortere droogtijd. Extra snelle service als resultaat!

Ben je benieuwd naar de nieuwe productinnovaties behorend bij de Anapurna? Of naar wat onze nieuwe printer voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op. We leggen het je graag uit!

Gratis sample & advies sessie aanvragen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign