Doet jouw bedrijf het coronavirus de das om?

Op het nieuws hoor je niets anders meer; ook in Nederland slaat het coronavirus toe. Momenteel staat de teller op bijna 2500 besmettingen en nu jij deze blog leest is dit aantal waarschijnlijk al toegenomen. Het is dan ook niet raar dat veel bedrijven kiezen om de nodige voorzorgmaatregelen te nemen met hygiëne aanduidingen. Doe jij het coronavirus de das om? Wij geven je een aantal tips om jouw werkomgeving virusvrij te houden!

Prijzenoverzicht

Kassaschermen: €59,00 per stuk - vanaf tien stuks €50,00 per stuk (excl. btw).

Bureauschermen: offerte op maat

Vloerstickers: €8,25 per stuk (excl. btw) - minimale afname 5 stuks

Hygiëneborden: offerte op maat

Vraag direct een offerte aan

Kassaschermen

Veel supermarkten hebben het al: kassaschermen om zowel de medewerkers als de bezoekers te beschermen. Deze transparante kassaschermen maken jouw bedrijf niet minder klantvriendelijk. Wel beter beschermd tegen de verspreiding van het virus! De schermen zijn volledig op maat te maken en te beplakken met verdere instructies of jouw logo.

De kassaschermen zijn volledig op maat te maken en te voorzien van eigen tekst.

Bureauschermen

Als je er toch voor kiest om jouw kantoorruimte geopend te houden kun je het beste maatregelen treffen om de kans op besmetting te minimaliseren. Deze transparante bureauschermen verminderen de besmettingskans en zijn bovendien ook handig om grote ruimtes te verdelen. Nog twee extra benefits: ze zorgen voor een goede akoestiek en je kunt ze in iedere maat & ontwerp laten maken.

Vloerstickers

Voor de bescherming van zowel bezoekers als medewerkers is het belangrijk dat er afstand wordt gehouden om besmetting te voorkomen. Deze handige vloer instructies worden snel opgevolgd omdat mensen zich hier onbewust door laten leiden.

Hygiëneborden

Goede hygiëne vraagt om duidelijke instructies. Het is dan ook niet raar dat veel bedrijven hygiëneborden aanschaffen om te hangen in en rondom de werkomgeving. Wij kunnen ze voor jou volledig op maat maken. Neem nou dit bord, wat wij laatst voor een klant mochten maken. Duidelijker wordt het niet toch?

Handen wassen verplicht

Handhygiëne is de basis om overdracht van ziektekiemen te beperken! Een groot deel van de virussen verspreid zich via deurklinken, spoelknoppen, kranen en prullenbakken. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om bordjes te plaatsen in de sanitaire voorzieningen.

Een hygiëne bord op brushed aluminium, dat valt op!

Hygiëne instructies in en rondom de werkomgeving

Een volle werkplaats of een vol kantoor: veel mensen bij elkaar in één ruimte. En opeens, iemand hoest of niest. Natuurlijk nog geen reden van paniek, maar door preventief gedrag kan besmetting wel voorkomen worden. Naast dat een virus zich via de handen kan verspreiden, verspreidt een groot deel zich namelijk via de lucht. Vooral bij het coronavirus is dit het geval. Dit instructiebord wordt door meerdere bedrijven al geplaatst in en rondom de werkplek: hoest en nies in je elleboog en snuit je neus in een papieren zakdoek.

Houd het virus buiten de deur

Ook bij de entree worden door veel bedrijven instructies geplaatst voor bezoekers. Dit kan vooral effectief zijn indien jouw bedrijf veel klanten of leveranciers uit het buitenland heeft. De borden, vaak in meerdere talen geschreven, geven instructies over bijvoorbeeld het verplicht wassen van de handen. Maar ook het houden van afstand en het niet schudden van handen zijn voorzorgmaatregelen om verspreiding te voorkomen.

Door duidelijke instructies bij de entree houd je het virus buiten de deur!

Voorkomen is beter dan genezen!

Ben jij geïnteresseerd in een van de bovenstaande signproducten of wil jij een ontwerp op maat? Wij helpen je graag verder! Free-D-Sign is dé signexpert van Noord-Holland. Al ruimtwintig jaar werken wij met veel passie en vooral plezier aan alle vormen van binnen- en buitenreclame waaronder borden & doeken. Als team doen wij dit uiteraard op vakkundige wijze. We zijn snel, scherp, alert en op de hoogte van ons vak én onze omgeving. We zijn nuchtere Noord-Hollanders die simpelweg kwaliteit leveren. Vul het contactformulier in, wij komen graag met een vrijblijvende offerte op maat!

Neem direct contact met ons op
meer nieuws
6 redenen om te kiezen voor inspirerende wanddecoratie in jouw bedrijfsruimte

6 redenen om te kiezen voor inspirerende wanddecoratie in jouw bedrijfsruimte

6 redenen om te kiezen voor inspirerende wanddecoratie in jouw bedrijfsruimte

De juiste keuzes voor het interieur van zorginstellingen? Een paar tips!

De juiste keuzes voor het interieur van zorginstellingen? Een paar tips!

De juiste keuzes voor het interieur van zorginstellingen? Een paar tips!

Gevelreclame. Die ene kans. Die ene indruk. Onze tips.

Gevelreclame. Die ene kans. Die ene indruk. Onze tips.

Gevelreclame. Die ene kans. Die ene indruk. Onze tips.

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media