Duurzaamheid voorop  –  180 zonnepanelen

Duurzaamheid voorop – 180 zonnepanelen

Een geheel zelfvoorzienend kantoor, dat is Free-D-Sign.

Groen, groener, groenst. Het liefste zijn we dat laatste. We doen hiervoor ons stinkende best en zijn al aardig op weg. Al zeggen we het zelf.

Zo zijn we sinds kort geheel zelf voorziend als het om ons hoofdkantoor en onze werkplaats gaat. Maar liefst 180 zonnepanelen zorgen voor genoeg groene stroom om ons te voorzien van ruim voldoende elektriciteit. Gasloos dat zijn we ook,een warmtepomp doet zijn werk en goed ook.

Maar ook bij de keuze voor de printers waarmee we werken, de materialen die we gebruiken en het afval dat we produceren maken we doelbewuste keuzes die zowel goed zijn voor ons milieu, als voor de kwaliteit van ons werk.

Meer weten? Neem vooral contact met ons op.

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign