Een apothekerskruis valt op. Altijd.

Een apothekerskruis valt op. Altijd.

Apothekerskruizen / Dynamische Ledkruizen voor apothekers dokters en dierenartsen in Nederland bestel je bij FDS Signmakers!

Dynamische LED-kruizen voor apotheken, dokters- en dierenartspraktijken

Wie kent ze niet? De groene apothekerskruizen welke je vanaf afstand tegemoet stralen. Ze hebben een enorme attentiewaarde en zorgen voor herkenning. Helemaal wanneer ze voorzien zijn van bewegende beelden of de actuele tijd en temperatuur. FDS Signmakers is dé specialist in Nederland als het om dynamische LED-kruizen gaat. Maak impact in stijl!

>> Download de brochure <<

Apothekerskruizen: verplicht in vele EU landen

In tegenstelling tot Europese bondgenoten als buurland België is het in Nederland niet verplicht om een apothekerskruis te bevestigen aan de gevel. Waarom er dan toch steeds meer te zien zijn in het straatbeeld? Een apotheek fungeert steeds meer als winkel, waar je naast medicijnen ook andere gezondheids- en schoonheidsproducten kunt kopen. Een groot deel van de klanten zijn dan ook passanten of toeristen welke zonder recept producten kopen. Gezien de hoge attentiewaarde en mate van herkenbaarheid van de kruizen is een apotheek ook voor deze klanten vindbaar.

Een dynamische boodschap op jouw apothekerskruis

Bij een standaard voorgeprogrammeerd LED-kruis heb je de keuze uit 8 standaard afbeeldingen. Deze spelen automatisch af wanneer je het kruis aanzet via een afstandsbediening. Mogelijke beelden zijn bewegende kruisanimaties, de tijd, temperatuur en een esculaap.

Dokters- en dierenartskruis

Op basis van dezelfde techniek en design zijn er naast het apothekerskruis ook uitvoeringen beschikbaar voor dokters- en dierenartspraktijken. Hiervoor worden blauwe (bij dierenartsen) en rode (bij dokters) LED's gebruikt

Q-lite & FDS Signmakers

FDS Signmakers is vaste signpartner van Q-lite Apothekerskruizen. Wij assembleren de kruizen tot eindproduct en monteren deze door het hele land. Deze LED-kruizen staan bekend om hun hoge lichtintensiteit. Ook zijn ze voorzien van een automatische dimmer welke continu de lichtsterkte in functie van het omgevingslicht regelt. Door kwalitatieve LED's in combinatie met een lichtsensor ben je verzekerd van een LED-kruis dat opvalt en niet stoort. Ook na 5 of 10 jaar, in tegenstelling tot kruizen van andere producenten.

Hierdoor ben je de komende 10 jaar verzekerd van een opvallend dynamisch LED-kruis welke geen lichthinder veroorzaakt voor omwonenden of passanten, maar wel opvalt in het straatbeeld! Neem contact met ons op, we voorzien je graag van een offerte op maat! 

>> Download de brochure <<

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign