Een privacy folie die kan schakelen

Een privacy folie die kan schakelen

Een privacy folie die kan schakelen. Transparantie én privacy in één ruimte.
Transparantie én privacy in één ruimte.


(Zon)licht, het maakt ons gelukkig én geeft ons energie. Belangrijk in een kantooromgeving. Maar soms willen we ons ook even afzonderen. Hiervoor is het volgende bedacht ; Switch folie. Aangenaam.

Deze geweldig slimme privacy folie kan schakelen tussen volledig transparant en mat. De folie is van oorsprong mat en wordt door middel van stroom (laagspanning) transparant.

Ideaal voor vergaderruimtes met veel glas, of bijvoorbeeld een kantoorruimte die tevens als spreekkamer dient. Met een simpele druk op de knop kan er geschakeld worden tussen beide varianten.

Wil je iets projecteren? Dan kan het glas dienst doen als projectiescherm, zowel in transparante als in matte vorm.

Overtuigd? Weet tot slot dat ons montageteam je alles uit handen neemt. We plakken de folie niet alleen voor je op, maar we verzorgen ook de elektrische aansluiting én afwerking voor je.

Heb jij een ruimte die je graag multifunctioneel wilt inzetten? Weten of deze Switch folie iets is voor in jouw pand? Vraag het ons, we weten er alles van en vertellen het je graag.

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign