FDS Signmakers is hiring!

FDS Signmakers is hiring!

FDS Signmakers is per direct op zoek naar een technische held! Bekijk onze nieuwste vacature Allround Signmonteur / Reclamemonteur Buitendienst.

Heb jij twee rechter handen en ben je graag op pad? En wil jij samen met een jong gezellig team werken bij een groeiend bedrijf? FDS Signmakers is per direct op zoek naar een technische held om ons montage team te versterken! En jouw werkdag als teamlid van de FDS familie? Is elke dag anders!

Je monteert en installeert allerlei soorten signing bij de klant op locatie. Dit varieert van gevelreclame tot bewegwijzering en informatiezuilen. Ook de opdrachtgever is divers: van kantoorpanden, scholen en winkels tot zorginstellingen en parkeergarages. Ook kan je binnen inspringen om de producten klaar voor montage te maken.

Benieuwd naar de functie?

Bekijk de vacature

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign