FDS Signmakers: Sponsor van Mode 11 Racing!

FDS Signmakers: Sponsor van Mode 11 Racing!

Fullcolor Carwrap Renault Clio RS - MODE 11 | FDS Signmakers

"Max Verstappen stond tweede op de grid in Oostenrijk, had een slechte start en viel terug naar 8e. Lange tijd zag zijn situatie er hopeloos uit. Tot zijn monteur hem vertelde dat hij zijn motor naar Mode 11 moest veranderen. Hij won uiteindelijk de race. Dat zijn wij, we geven nooit op en we staan ​​altijd in Mode 11."

Zo kwam het raceteam Mode 11 bij ons binnen, met de vraag of wij als sponsor de signing van hun Renault Clio RS wilde verzorgen. Een out of the box, opvallend, maar toch chique ontwerp was het idee. En zo gezegd, zo gedaan. Onze wrappers stonden gelijk in Mode 11 om de volledige auto in te pakken ;-)

Fullcolor print carwrap

Onze studio koos voor een opvallend maar toch stijlvolle basis uit een 3-kleuren striping. Vervolgens kregen alle sponsoren een plek op het racemonster. En dat alles kwam samen tot één printontwerp, uiteindelijk met uiterste precisie uitgelijnd op de clio. Het uitmeten, positioneren en het vervormen is een nauwlettend karwei en toont vakmanschap. Vakwerk waar we trots op zijn!

DNRT Endurance 2022 @ Circuit Zandvoort

Mode 11 is het komende jaar op het circuit van Zandvoort tijdens de DNRT Endurance te zien. En wij nemen onze relaties graag mee!
Klaar om gas te geven dit jaar? Neem contact op met Chrissie!

IK WIL MEE NAAR ZANDVOORT

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign