Start project Vonk!

Start project Vonk!

Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland gaan samen verder als Vonk: FDS start met vernieuwen van de signing van 12 locaties!

Sinds 1 januari 2022 zijn het ROC Kop van Noord-Holland en het Clusius College bestuurlijk gefuseerd. Met ingang van 1 augustus 2022 gaan beide scholen verder als één school onder één naam: Vonk!

De nieuwe naam betekent natuurlijk een nieuwe huisstijl. En deze huisstijl? Die wordt straks uitgedragen op alle communicatie uitingen. FDS verzorgt de signing van de verschillende vestigingen op 12 locaties. De 4 ROC locaties en 8 Clusius locaties worden gerebrand in Vonk stijl! De eerste blikvangers stralen scholieren al tegemoet ;-)

Waarom Vonk?
”We willen een Vonk zijn bij de start van een opleiding, de start naar werk, de start van nieuwe kansen. Een bijdrage leveren om eenieder vanuit de eigen motivatie stap voor stap verder te laten ontwikkelen. Het beeldmerk (logo) staat voor de stap omhoog, de groei en de sprong die je kunt maken binnen onze opleidingen. We hebben gekozen voor een hedendaags, modern en een fris ontwerp waarmee we al onze doelgroepen aanspreken.”

Fase 1: gevel- en lichtreclame

Fase 1 van dit project begint met lichtreclame. En wel 37 stuks. 37 verlichte blikvangers, bestaande uit doosletters. De doosletters zijn direct verlicht, in kleur gespoten en aan de voorzijde voorzien van lichtdoorlatend vinyl. De oude reclame wordt vakkundig gedemonteerd en worden gerecycled tot nieuwe grondstoffen. Een flink project waar hoogwerkers, constructies en het vakwerk van onze technisch monteurs worden ingezet.

To be continued..

Fase 2 bestaat uit de overige signing. Van zuilen, bewegwijzering en aanduidingsborden tot raambestickering en spandoeken. Houd onze projectpagina en socials in de gaten voor het eindresultaat!

Huisstijl Rebranding ? FDS Signmakers!

Stel: je krijgt een nieuwe bedrijfsnaam. Grote kans dat je een hoop hebt aan te passen. Van je website en drukwerk tot het doorgeven van je contactgegevens bij relaties. Maar ook je bestickerde wagenpark en allerlei uitingen in en rondom je bedrijfspand; alle plekken waar je huisstijl op staat passeren de revue. Neem bijvoorbeeld de bestaande blikvanger op je gevel. Hoe kun je hier slim mee om gaan? Rekening houden met vormen, en bepaalde onderdelen misschien hergebruiken? Een hoop denkwerk betreft uitstraling en materiaal. Beginnen je hersenen al te kraken? ;-)

Ook toe aan een rebranding? Of net een bedrijf begonnen en op zoek naar een logo en passende uitingen? We denken graag met je mee! Vul het contactformulier in of neem direct contact op met onze specialisten!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign