Genomineerden FDS Awards 2021 zijn bekend!

Genomineerden FDS Awards 2021 zijn bekend!

Genomineerden FDS Awards 2021 zijn bekend!

De tweede editie van de FDS Awards is een feit! Ook dit jaar zetten wij onze mooiste projecten in het zonnetje! Projecten waar onze signmakers op hebben gestemd. Projecten waarvan het bloed van onze signmakers harder gaat stromen. De stemmen zijn geteld…

Categorie 1: Inspirerend Interieur

Inspirerend interieur: dat is een bedrijfsinterieur dat zintuigen prikkelt! Wat was het tofste interieurproject welke we het afgelopen jaar hebben mogen uitvoeren? De genomineerden zijn Taste of Kijkduin, Notaria - concept by Thesign Creative Communication & Meubelzorg Amersfoort. Waarom verdienen deze projecten een plek in de spotlight? Taste of Kijkduin omdat het een mooie samenkomst is van allerlei signing. Bovendien erg knap van de ondernemer om midden in coronatijd de uitdaging aan te gaan om te starten met een nieuw concept. Notaria? Het eerste glasdecoratieproject met de nieuwe Agfa printer, waar met nieuwe technieken een prachtige look en feel is neergezet. En Meubelzorg omdat er een volledige makeover heeft plaatsgevonden met de mogelijke retail signproducten.

Categorie 2: Beste Blikvanger

Opvallen vanaf heinde en ver, met een hoge mate van originaliteit. Dat zijn kenmerken van onze beste blikvangers, de favoriete gevelreclames van het afgelopen jaar. De genomineerden zijn Reclamestudio Anytime, De Graaf Verhuizingen - design by Pé de Wit & Van Blanckendaell Park. Anytime voor de kracht van eenvoud. De 3 uitgefreesde logo's maken reclame vanaf iedere hoek. In een kort tijdsbestek is het pand getransformeerd tot blikvanger! De Graaf verhuizingen vanwege de eenvoud in het ontwerp waar toch een écht stukje ambacht plaatsvindt. En het Van Blanckendaell Park omdat de signing volledig is afgestemd op de doelgroep en je gelijk vrolijk maakt ;-)

Categorie 3: Fantastic Fleet

Eén huisstijl doorgevoerd op verschillende voertuigen. Dat is fleetmarking. De opvallendste fleets van dit jaar? Die van De Waard Transport, BestAir en Roelofsen Machineverhuur & Grondwerken, als je het onze signmakers vraagt. De Waard om de originele, frisse huisstijl in het ontwerp wat de fleet klaar voor de toekomst maakt. BestAir verdiend een plek omdat de auto's mega goed opvallen en van Smart tot Sprinter één huisstijl uitstralen. Roelofsen omdat het een fijne samenwerking was met Broekhuis en het ontwerp prachtig tot zijn recht komt op de gloednieuwe VW Caddy's.

Categorie 4: Overall Signing

Van de gevel tot informatie/bewegwijzering borden, stickers en de styling binnenin het pand. Een compleet signpakket komt samen tot één concept. Wat zijn de favorieten van onze signmakers? Arcam, Parking Zeerburgerkade in opdracht van Scheidt en Bachmann en UP Carwash. Arcam voor zijn hoge mate van originaliteit, waar wij met diverse folie toepassingen een prachtige expositie plus de gevel hebben mogen signen. Parking Zeeburgerkade, omdat alle mogelijke wayfinding producten zijn gebruikt en volledig gepersonaliseerd in stijl van ParkingYou. En UP Carwash, voor de grootse ideeën welke prachtig tot leven zijn gekomen. Mega signing op de gevels en een ijzersterke huisstijl maken dit project bijzonder.

Benieuwd naar de winnaars? Houd onze socials in de gaten!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign