Gevelreclame. Die ene kans. Die ene indruk. Onze tips.

Je krijgt maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel als reclamedrager.

Hoe je dat doet? Door vooraf goed na te denken over je wensen en door daarna ons in te schakelen. We denken met je mee, maken de ontwerpen, produceren de gekozen gevelreclame en monteren deze op locatie.

HOE JE DAT DOET?
1. De eerste stap is een blik op je gevel werpen. Welke plek is het meest geschikt? Uiteraard waar de meeste mensen langskomen en waar de meeste ruimte is om iets te bevestigen. De ondergrond is van belang en uiteraard je wensen.

2. Dan ga je bedenken wat je wilt. Verlichte of onverlichte reclame, een mooie lichtbak aan de gevel of misschien een spandoekframe? Of ga je voor groots? Wat je wilt, het kan. Dat is zeker. Het moet echter wel passen bij je pand, bij je bedrijf en bij je huisstijl.

3. Tot slot maak je een keuze. Wil je iets tijdelijks of juist permanent? Ga je een actie promoten, of ben je op zoek naar nieuwe collega’s? Of moeten de dagelijkse passanten je logo zien en herkennen?

Er zijn legio mogelijkheden. En wat je wens ook is, wij maken er graag een blikvanger. Een tijdelijke actie, of permanente gevelbelettering? We laten je opvallen, en hoe. Zowel overdag als in het donker.

Gevel- en lichtreclame door Free-D-Sign, dat valt pas op. Meer weten? Neem contact met ons op. We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel ;)

meer nieuws
Val op in het donker! Vijf tips.

Val op in het donker! Vijf tips.

Met lichtreclame op je gevel val je op in het donker

Spring er uit met je beursstand, hoe doe je dat?

Spring er uit met je beursstand, hoe doe je dat?

Tips voor de invoering van een nieuwe huisstijl

Tips voor de invoering van een nieuwe huisstijl

Tips voor de invoering van een (nieuwe) huisstijl

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media