Een nieuwe werkplek die inspireert

Een nieuwe werkplek die inspireert

Decoframes met vervangbare textieldoeken : perfect voor elke kantoorinrichting.
Strak, kleurig, eigentijds of degelijk. Hoe ziet jouw kantoor er van binnen uit? 

Een doordachte kantoorinrichting heeft namelijk veel effect op het humeur, maar vooral op de productiviteit van de mensen die er dagelijks werken. Aldus onderzoek.

Maar ook de praktijk wijst het uit. Sinds kort werken de mensen van productiemaatschappij IDTV in Amsterdam in een nieuw pand. Een nieuwe werkplek waar is nagedacht over een optimale inrichting voor een optimale werksetting.

Wandvullende decoframes
ProjectOntwerpbureaus ’The Thirsty Fisherman’ en ‘JPS.architecten / fact150’ tekenden samen voor het ontwerp, Free-D-sign voor de uitvoering. Op meer dan 10 plekken in het pand hebben we ruim 15 wandvullende decoframes geplaatst. Het resultaat? Een mooi, inspirerend én praktisch ingericht pand. Een feest om in te werken. Aldus de medewerkers.

De geplaatste frames zijn overigens blijvend, en herbruikbaar. De doeken zijn eenvoudig te vervangen. Dus mocht er behoefte zijn aan een nieuwe dosis inspiratie, dan is daar niet veel inspanning voor nodig.

IDTV

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign