FDS (bedrijfs)kleding verhuist naar specialist

FDS (bedrijfs)kleding verhuist naar specialist

(Bedrijfs)kleding verhuist, nóg meer focus op signactiviteiten.
Kwaliteit en service is een garantie en daarom verwijzen we met een gerust hart door.

Free-D-Sign levert geen bedrukte(bedrijfs)kleding meer. Om in de toekomst kwaliteit te kunnen garanderen isuitbreiding nodig. Uitbreiding van het assortiment en van de showroom- enproductieruimte in onze werkplaats. En dat is op dit moment simpelweg geen optie. Hoe jammer we dat ook vinden.

Het bedrukken van (bedrijfs)kleding hoort echter thuis bij een specialist.Eentje die snel kan handelen en snel kan leveren. En die specialist hebben wegevonden. SMP SportsCare neemt per direct al onze activiteiten op het gebied van het bedrukken van kledingover. 

Garantieverzekerd 
Nietalleen hebben zij een flinke dosis kennis en ervaring in huis, hetassortiment dat ze bieden is vele malen uitgebreider en kan op elk gewenstmoment worden gepast in hun eigen showroom inHeerhugowaard. Kwaliteit en service is een garantie en daaromverwijzen we meteen gerust hart door.

Focussenwij ons ondertussen nóg meer op onze signactiviteiten : alle vormen vanbinnen- en buitenreclame, interieurstyling en decoratie.

SMP SportsCare

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign