Liftdeuren met gevoel

Liftdeuren met gevoel

Liftdeuren beplakken met stickers
Liftdeuren. Saai en grijs is vaak de eerste associatie. Dan kan echter ook anders. Liftdeuren lenen zich namelijk uitstekend voor beplakking. 

Om een meer huiselijke sfeer te creëren voor de bewoners van het verzorgingshuis van Zorgbalans in Haarlem, hebben we een aantal liftdeuren voorzien van stickers. Zo lijkt het toch iets minder op een instelling en voelen mensen zich er meer op hun gemak.

Uit onderzoek van het Trimbos Instituut blijkt dat demente bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen zich gelukkiger en meer thuis voelen wanneer een afbeelding van een bekende voordeur uit het verleden op hun nieuwe voordeur wordt geplakt. Een kleine moeite voor een groot plezier.

website Zorgbalans

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign