Aangename akoestiek? Akoestische Wanddecoratie!

Aangename akoestiek? Akoestische Wanddecoratie!

Een aangename ruimte akoestiek? Akoestische wanddecoratie is dé oplossing!

Ruimteakoestiek. Een vaak onderschat aandachtspunt in het interieur van een bedrijf. Dit terwijl het super bepalend is in de beleving van bezoekers. Harde materialen als harde vloeren, betonnen wanden en veel glas zettende toon. De oplossing: akoestische wanddecoratie! Het oor wil ook wat. Vergeet dit niet!

De voordelen van akoestische wanddecoratie:

·       Betere spraakverstaanbaarheid;

·       Minder afleiding en stress;

·       Hogere productiviteit en betere concentratie;

·       Rust op de werkplek;

·       Gelukkige medewerkers & klanten!

Akoestische wandpanelen

Geluiddempende wandpanelen zorgen voor een fijne akoestiek in ruimtes. Erg belangrijk voor ruimtes waar vaak overleg wordt gehouden of vaak meerdere mensen tegelijk praten. Door geluiddempend materiaal als vilt te plaatsen op de muur ontstaat een warme sfeer. Akoestisch vilt, ook wel bekend onder de naam sound absorbing felt, is een makkelijk te verwerken materiaal. Bovendien is hetB1-gecertificeerd.

Akoestisch vilt. Speel met hoogtes, dieptes en vormen en je hebt een kunstwerk!

Naast akoestische wandpanelen kunnen Decoframes, roomdividers en fotobehang ook worden voorzien van geluiddempend materiaal. Het voordeel van deze oplossingen is dat je ze compleet kan personaliseren met foto’s, prints en afbeeldingen.

Akoestische Decoframes

Een Decoframe (ook wel wandframe of peesdoekframe) is een aluminium frame met een textieldoek met siliconen pees wat op de muur bevestigd wordt. Een Decoframe kan hangen als schilderij, maar kan ook een gehele muur bedekken. Achter het textieldoek kan geluiddempend vilt worden geplaatst. Dit zorgt voor een goede akoestiek in jouw ruimtes. Naast dat akoestische Decoframes op ieder type muur geplaatst kunnen worden heeft dit type wanddecoratie nog meer voordelen:

· Een Decoframe kun je inzetten als fotowand, wandreclame of wanddecoratie. Ideaal voor in winkels, op kantoren of in openbare ruimtes als zorginstellingen en scholen;

· Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander;

Een peesdoekframe is makkelijk verwisselbaar en dus trend proof!

Roomdividers

Een goede akoestiek en meer privacy? Akoestische roomdividers doen het alle twee. De staande variant van het Decoframe dempt het geluid en verdeeld ruimtes. Handig voor werkplekken op kantoor, in wachtruimtes of tussen tafels in restaurants. En het gaafste? Ze volledig printbaar en dus een perfecte manier om extra sfeer in je interieur te brengen.

Staande Decoframes kunnen geplaatst worden tussen bureaus met klemmen. Eenvoudig en stijlvol!

Duurzaam akoestisch materiaal

Steeds vaker kiezen bedrijven voor een duurzaam alternatief. En dat is nu ook mogelijk bij akoestische wanddecoratie. Zo kun je naast een bijdrage aan een fijne werkomgeving ook een bijdrage leveren aan het milieu. Het duurzame alternatief bestaat voor 90% uit gerecyclede stoffen. Zo kunnen de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken worden gebruikt. Heb je gelijk een tof verhaal voor bij de koffie ;-)

Haarscherpe beelden zijn te printen op decoframes!

Akoestisch behang

Heb je wel eens gedacht aan akoestisch behang in jouw bedrijfsruimte? Akoestisch behang is voorzien van een extra dikke rug met geluidsabsorberend foam, wat harde geluidsgolven neutraliseert. Dit behang staat ook wel bekend als de geluiddempende variant van glasweefselbehang.

Akoestisch behang: mooi, zowel voor het oog als het oor!

Soms heeft een simpel idee een enorme impact. Waarom moeilijk doen?

Soms heeft een simpel idee een enorme impact. Creatieve oplossingen te over om ervoor te zorgen dat de inrichting van een bedrijfspand niet alleen bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en slagingskans, maar daarnaast ook toeziet op een grote mate van gastvrijheid en geborgenheid.

Wil je meer weten? We vertellen het je graag. Met ruim 20 jaar ervaring hebben we alles in huis voor het juiste advies en meer. We ontwerpen, produceren én beschikken over een eigen montageteam. Wel zo fijn, één leverancier die alles in huis heeft. Met als standaard 100% service en kwaliteit, altijd gegarandeerd.

Bekijk al onze interieuroplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign