Een onvergetelijke videocall? Boost je belmoment met een Statement Wall!

Een onvergetelijke videocall? Boost je belmoment met een Statement Wall!

Statement Walls: dé video booth voor al je skype, zoom en teams meatings!

Iedereen die weleens een online meeting heeft gehad kent het wel. Voordat je online gaat check je altijd even de achtergrond waar je je bevindt. Je verplaatst je naar een zo rustig mogelijke plek in jouw (thuis)kantoor. Het is mogelijk om een gesimuleerde achtergrond te creëren, maar deze verspringt of valt weg door beweging en verschillende attributen op de achtergrond.. Niet bepaald ideaal. Wat nou als je altijd een professionele achtergrond hebt? En deze ook nog eens een boodschap communiceert? Maak kennis met de Statement wall!

Waarom een Statement Wall plaatsen in jouw (thuis)kantoor?

  • En toen was er gespreksstof. Je achtergrond is een ijsbreker voor de small talk of kennismaking. Ook krijg je gelegenheid om jouw boodschap te communiceren zonder gelijk een sales pitch te hoeven doen;
  • Statement Walls verhogen het gevoel van professionaliteit;
  • Een onvergetelijke indruk. Een verassende achtergrond trekt de aandacht. Of men het nou wil of niet, het oog trekt ernaartoe. Grotere kans dat jouw bedrijf de volgende keer meer top of mind is;
  • Multifunctioneel: Statement Walls zijn super fotogeniek voor de content op jouw social media kanalen. Kom maar op met die vlogs en teamfoto's!

 

5 x Toffe voorbeelden van Statement Walls

De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren!

1. High quality fotowand

Een beeld spreekt meer dan 1000 woorden. Vul de gehele wand met bedrijfs-, team- of wagenparkfoto, of maak gebruik van een mooie stockafbeelding. Zorg altijd dat de afbeelding past bij jouw bedrijfsidentiteit! Indien duurzaamheid een onderdeel uitmaakt van jouw bedrijf is onderstaande Statement Wall een goede optie

Je waant je midden in het bos met deze Statement Wall!
Met je hoofd in de wolken.. Over een statement gesproken.. :-) 

2. Corporate branding

Communiceer met videobellers via je Statement wall door belettering! Of het nou jouw logo, een qoute of je persoonlijke missie is. Verlicht of onverlicht. Met een motiefprint of interieurfolie op de achtergrond. Het zorgt voor een professionele uitstraling.

Dit 3D logo op een kastenwand zorgt voor een professionele uitstraling..
Je bedrijfsslogan of quote uitgefreesd op de muur zorgt voor unieke branding

 

3. Green screen

Wil jij jouw achtergrond kunnen personaliseren voor je afspraak? Dan is een green screen een goede optie. Door gebruik te maken van een green screen ontstaat een strakke gesimuleerde achtergrond. Wedden dat je opdrachtgever verrast is wanneer hij zijn/haar logo ziet verschijnen?

Een green screen maakt gepersonaliseerde achtergronden mogelijk

 

4. Scrum Wall

Meer interactietijdens je videomeeting? Beplak jouw Statement Wall met Whiteboard folie! Maak een mindmap of noteer actiepunten. Creatieve brainstorm sessies gegarandeerd. Handig is dat deze folie ook magnetisch kan worden gemaakt zodat je ook afbeeldingen en illustraties kunt ophangen aan de muur.

Scrumwand

5. In the mix..

Maak een combinatie van verschillende branding middelen. Maak een abstracte mix van huisstijl vormen en kleuren en voeg hierbij een verlichte quote toe. Als dat geen lachende gezichten opwekt?

statement wall verlicht abtracte vormen

Met welke materialen maak je een Statement Wall?

  • Wandfolie: Bij gebruik van vlakke oppervlaktes als wandpanelen, deuren, en kasten kun je gebruik maken van wandfolie. Wandfolie is te printen in ieder gewenst ontwerp. Ook kun je volledige wanden wrappen in interieurfolie met de uitstraling en reliëf van natuurproducten als hout of marmer.
  • Behang: Voorzie jouw muur van een uniek behang exemplaar! Volledig te personaliseren met ieder gewenste foto, motief of tekst. Behang kan ook voorzien worden van een akoestiek verbeterende laag. Het oor wil ook wat, vergeet dat niet.
  • Textielframe: Wissel af met Textielframes! Een textielframe is een aluminium frame met een textieldoek met siliconenpees wat op de muur bevestigd wordt. Hierdoor ontstaat ongeacht de ondergrond altijd een strak en egaal eindresultaat. Het textieldoek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je zijn uitgekeken op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander. Bovendien kan achter het textieldoek geluiddempend vilt of verlichting worden aangebracht.
  • (verlichte) Letters: Doosletters zijn 3Dletters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze worden ook wel boxletters genoemd en zijn leverbaar in diverse profielsoorten. Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken. En ook qua verlichting is er van allesmogelijk. Voor- of achter verlichting. Net wat het meeste knalt en dus opvalt. De meest opvallende onverlichte variant? Freesletters! Met een freesmachine wordt jouw logo uit plaatmateriaal gefreesd. De frees wordt volledig aangestuurd door de computer. Een super strak eindresultaat gegarandeerd.
Werk je Statement Wall af met een persoonlijke touch.

Indoor signage? FDS Signmakers!

Hoe kansrijk is jouw videocall? Investeer in een statement wall, de mooiste vorm van wanddecoratie. Voor ieder budget is er een opvallende oplossing. Welke dat is? We vertellen het je graag! De adviseurs van FDS helpen je graag bij het uitwerken van jouw idee tot een interieur ontwerp op maat. Met liefde maken gepersonaliseerde wanddecoratie, raamfolie en freesteksten voor jouw bedrijf. Schroom niet, neem contact met ons op!

Maak een collage! Dit verlichte frame frame vertelt de historie en straalt je tegemoet.

Statement walls werken inspirererend, altijd!
Alle interieuroplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign