Upgrade jouw interieur met Freesletters

Upgrade jouw interieur met Freesletters

Freesletters in het interieur: Jouw logo of slogan stijlvol op de muur - 5 voorbeelden

Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen. Een uitgefreesde tekst of logo wordt vaak geplaatst op de gevel. Maar heb je wel eens gedacht aan indoor signing? In het interieur helpen freesteksten om iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. En bovendien: het staat super mooi en professioneel! Laat je inspireren door onze voorbeelden en tips!

Welke soorten freesletters zijn er?

Freesletters worden vaak gemaakt van kunststof (ook wel Acrylaat of Persex genoemd) of aluminium plaatmateriaal. Op de plaat wordt met een freesmachine nauwkeurig een vorm uitgesneden. Vervolgens kan het plaatmateriaal worden afgewerkt met laminaat of een extra bestickering. Maar kan ook afgewerkt met een gematteerde / geborstelde finish. En daarna komt de tekst tot leven: deze wordt met verlijmde afstandhouders of speciaal tape op de muur bevestigd.

Tip: maak een statement met een eenvoudige, krachtige slogan!

Helemaal hot: brushed aluminium

Geborsteld aluminium wordt steeds meer toegepast in de signing in en rondom een bedrijfspand. Het heeft een stoere look en is makkelijk te matchen. Juist in combinatie met en robuustere achtergrond komen brushed aluminium teksten en logo’s prachtig tot zijn recht!

Een freeslogo voor bedrijfsrestaurant Eat & Meet
Een brushed aluminium logo op de balie voor Bejo Zaden.

Indoor signing met freesteksten en freeslogo's

De mogelijkheden zijn oneindig. Wat dacht je van jouw slogan in een vergaderruimte? Je logo op de balie? Stijlvolle bewegwijzering met aanduidingen van verdiepingen en ruimtes op de muur? Of het uitlichten van productgroepen in de winkel? Maak reclame en vertel je verhaal!

Kortom: freesletters kunnen perfect worden ingezet in je bedrijfspand als extra;

·      Branding

·      Promotie

·      Styling

·      Bewegwijzering

Dus. Waar wacht je nog op! Laat ons weten wat je wensen zijnen we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Combineer freesletters met stickers en je maakt van jouw prijslijst een kunstwerk..

Bekijk al onze interieur oplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign