Jouw bedrijfspand winterklaar met lichtreclame

Jouw bedrijfspand winterklaar met lichtreclame

Klaar voor de donkere dagen met lichtreclame - alles over verlichte gevelsigning!

De dagen worden korter, de avonden langer. Met de komst van het herfstseizoen, komt het daglicht steeds iets later tevoorschijn en verdwijnt het steeds iets eerder. Nog even en we rijden in het donker van en naar het werk. En dat is wennen, na al die prachtige zonnige en lichte zomermaanden. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Je kunt namelijk in het donker flink opvallen. Hoe? Met lichtreclame natuurlijk!

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Bedenk dat je maar één kans krijgt voor die eerste, verpletterende indruk. En maar een paar maanden om te shinen in het donker voor al die mensen die langs jouw pand rijden.

Wat zijn de trends op het gebied van lichtreclame?

Verlichting: Out & behind the box..

Wie kent ze niet; de verlichte 3D-logo's bevestigd aan de gevel. In vaktermen ook wel boxletters of doosletters genoemd. Steeds vaker wordt er veel aandacht besteed aan de wijze waarop het logo verlicht wordt. Naast dat deze vanaf de voorzijde licht door kunnen laten, is dit ook mogelijk vanaf de achterzijde. Indirecte verlichting noemen we dit. Een gaaf effect? Een combinatie maken van zowel indirecte als directe verlichting. Zoals bij Chromeburner bijvoorbeeld.  Maar ook de signing van Neomounts is hier een voorbeeld van. Het blauwe gedeelte is direct verlicht, het zwarte indirect. Gaaf toch?

Een verlichte gevelsigning special voor Chromeburner: zowel de voor als achterzijde straalt! 
Indirect én direct verlichte doosletters vormen een flitsend duo voor Neomounts! 

Gevelsigning met neonlook

De retro look in een modern, zuinig én duurzaam jasje! Neon reclame is nog steeds hot. De opvallende felle kleuren en retro stijl maken van ieder logo een blikvanger. Welbekend bevatten klassieke neon letters kwik, een schadelijk goedje voor het milieu. Ook zijn deze letters niet bepaald energiezuinig. Neon look letters zijn gemaakt van LED verlichting in combinatie met folie. De lichtreclame heeft een totaal ander karakter, maar zorgt voor hetzelfde effect. In tegenstelling tot klassieke neonletters zijn LED letters minder milieubelastend, energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

3D-signing

Heb jij een complexer logo met veel fijne lijntjes en losse elementen? Als bijvoorbeeld een tekening of kleine teksten en vormen? Dan kan een gelaagd bord, voorzien van verlichting, een slimme oplossing zijn. Door uitgefreesde delen (eventueel met afstandhouders) te bevestigen op het bord ontstaat diepte. Wanneer het bord vanaf de achterzijde wordt voorzien van verlichting ontstaat een super gaaf effect. Alles is mogelijk!

Een beprint bord voorzien van uitgefreesde elementen en LED-verlichting: alles is mogelijk!

Brushed look

Net als in het interieur, hebben koper, goud en zilver tinten ook op gebied van reclame een opmars gemaakt. Vooral de matte, geborstelde variant is hot. Brushed aluminium, ook wel butlerfinish genoemd, komt steeds vaker terug op de gevel. Bij winkels, restaurants, kapperszaken: alle bedrijven die voor een chique uitstraling gaan.

Overdag: 3D-letters zijn beplakt met brushed koperlook folie..
In het donker: de indirecte verlichting zorgt voor een gouden randje.

Sharing is caring..

Met de komst van het thuiswerken kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun kantoorruimte te verkleinen en het pand te delen met meerdere bedrijven. Maar hoe kun je voor bezoekers zichtbaar blijven, ook in het donker? Plaats een verlichte zuil bij de entree! Je laat zien dat je er bent, en maakt ook nog eens reclame. Zoals deze blikvanger voor CYSO bijvoorbeeld.

(Licht)reclame op je gevel valt op, missers ook...

Mooi niet, deze lichtreclames? Geweldig goeie eyecatchers in het donker. Helemaal klaar om te stralen tijdens de wintermaanden. Maar dan moeten ze het wel doen... Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk is en dus niet is verlicht. Goed onderhoud is een must! Bij FDS is het mogelijk om bij aanschaf van jouw lichtreclame gelijk een jaarlijkse APK af te nemen. En daarmee kun je naast een misser, jezelf ook kosten besparen.

Alles over lichtreclame onderhoud

Lichtreclame op je pand? Onze tips!

Lichtreclame op je pand? Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Maar... hoe kies je nu de juiste gevelreclame? Wat is er mogelijk? En vooral: wat past bij jouw bedrijf? We helpen je graag!

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

Alles over lichtreclame

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign