IJsbaan De Meent kleurt oranje…

IJsbaan De Meent kleurt oranje…

FDS Signmakers is de nieuwe hoofdsponsor van IJsbaan De Meent!

FDS Signmakers is de nieuwe hoofdsponsor van IJsbaan De Meent!

Dit nieuwe seizoen start IJsbaan De Meent met de aankondiging van een nieuwe partner de 400-meterbaan: FDS Signmakers: “Wij zijn zeer content met deze samenwerking,” aldus manager exploitaties van Alkmaar Sport, Eddy Bakker. “Het is mooi om te zien dat zo’n creatief en dynamisch bedrijf enerzijds hart heeft voor de oer-Hollandse schaatssport en daarnaast ook goed aansluit bij de ambities van zowel Alkmaar Sport als sportcomplex De Meent op het gebied van duurzaamheid.” Wij zijn super trots op de samenwerking!

Oranje als symbool van oer-Hollandse sport en vakmanschap

IJsbaan De Meent kleurt oranje door de signing van FDS. En de kleur oranje vormt een goede match! Wat naast de huisstijlkleur van FDS ook symbool staat voor de Hollandse schaatssport. Om de top te kunnen beklimmen in de schaatswereld dien je te beschikken over een flink portie techniek, snelheid en kracht. En dat is precies waar wij als FDS Signmakers ons in onderscheiden. Ons deskundige team is scherp, innovatief en altijd bereid om een stap harder te zetten. Maatwerk is wat wij leveren en bij iedere opdracht gaat het om de details.

"Wij zijn nuchtere Noord-Hollanders die simpelweg kwaliteit leveren. En die uit de klei getrokken mentaliteit vormt een goede match met ijsbaan De Meent."

Van de 400 meter boarding tot de ramen en het ijs: in en rondom de ijsbaan laten de signmakers van FDS hun stempel achter. En die stempel? Dat is waar creativiteit en oer-Hollands vakmanschap samenkomen. Kom langs en laat je verrassen!

FDS Signmakers? De Signexpert van Noord-Holland!

Al ruim 20 jaar geeft FDS Signmakers betekenis aan voertuigen, gebouwen, reclameobjecten en interieur. Ze creëren een beleving, maken ruimtes slimmer en vertellen een verhaal. Maar vooral: Ze laten bedrijven opvallen.

FDS Signmakers kleurt IJsbaan De Meent oranje!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign