Ontwerp helden: Jong geleerd..

Ontwerp helden: Jong geleerd..

Jong geleerd, oud gedaan. Zo ook een autobestickering ontwerp ;-)

Met een auto, digitaal lookbook en logoschetsen onder hun armen klopten leerlingen van Basisschool De Hoge Ven aan bij FDS. Of we de door hun gemaakte ontwerpen tot leven konden brengen op de kap van hun auto voor de RS Cup was de vraag. "Ja, natuurlijk!" was het antwoord.

En met succes. Een leuke samenwerking waar onze studio verrast werd door het talent van ontwerpsters Philiene en Brynn.

The Nine Heroes

De RC Cup is meer dan een race tussen scholen met op afstand bestuurbare auto's. Leerlingen krijgen de kans om in samenwerking met sponsoren geld in te zamelen voor een leuk initiatief binnen de school. Ook stonden hiervoor meerdere awards op het spel. Team Hoge Ven, ook wel The Nine Heroes, gooide hoge ogen met hun raceauto. Zo wonnen zij de race. Maar ook de Speed- en Design Awards werden binnengesleept.

De smaak te pakken

Maar daar bleef het niet bij. De twee meiden hebben de smaak te pakken en willen niets liever dan de fijne kneepjes van het vak te leren. Daarom kwamen zij nog een keer terug bij FDS om eens te kijken hoe alles hier wordt gemaakt. Na een rondleiding stortte de ontwerpsters in spe zich op een nieuw ontwerp van stickers. Welke zij vervolgens via onze studio tot leven zagen komen op de printer. Super cool, zo'n own made design :-)

Ons bedrijf? Dat leidt vakmensen op!

Wie weet dat deze toppers ooit nog wel eens bij ons aankloppen. FDS Signmakers hecht namelijk waarde aan kwaliteit, milieu én maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat studenten een kans krijgen om het vak in de praktijk te leren. Zo creëren wij een goede match tussen het onderwijs en het werkveld. Vaak lopen onze stages uit op een baan en dus een lidmaatschap op de FDS familie. En daar zijn wij trots op!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign