Plannen voor een beurs? Dan hebben wij een paar tips.

Plannen voor een beurs? Dan hebben wij een paar tips.

Denk na, wees kritisch en maak van je beursdeelname een succes.
Denk na, wees kritisch en maak van je beursdeelname een succes.

Tijdenseen beurs ben je één van de vele exposanten die de aandacht van het publiek wiltrekken. Tussen al die anderen moet je opvallen, tenminste als je wilt dat jebeursdeelname zinvol is en geen verspilling van je kostbare tijd en budget.

De keuzevoor je beursstand is bepalend. Bepalend voor je uitstraling en daarmeebepalend voor het succes op de beurs. Behoefte aan een paar tips? Hier komen ze:

1. PAS OPDE PLAATS
De basisvoor een succesvolle beursdeelname is een stand die opvalt. Logisch. En dieopvallende stand begint met het beantwoorden van een paar vragen. Wat is jedoel? Wat wil je bereiken? Welke resultaten tellen? Wat zijn de afmetingenwaaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden? 

De antwoorden worden gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp. Er zijnontzettend veel mogelijkheden. Je kunt de hoogte in gaan, opvallen door kleurgebruik, het inzetten van een video-wall en ga zo maar door. Echter wel passendbij het bedrijf. Het moet kloppen, daarom zijn de antwoorden van belang. Denkdaar dus goed over na bij het briefen van de vormgever. 

2. SCHIJNEEN LICHTJE
Goedeverlichting werkt en versterkt. Zorg daarom voor een goed verlichte stand metde juiste balans. Accentueer de belangrijkste elementen en zet ze in hetspotlicht, maar overdrijf niet. Schakel hierover advies in bij despecialist. 

3. GEEFAANDACHT (en een bitterbal)
Welkedoelgroep je ook kennis wil laten maken met je bedrijf en product en dus wie jeook naar je stand wilt halen, iedereen is dol op een beetje aandacht. En datkun je op vele manieren geven. Zorg er echter wel voor dat je stand er op isingericht. Dat wil een ontwerper nog wel eens over het hoofd zien.

Geef jeaandacht door het uitdelen van een cadeautje in de vorm van een drankje en eenbitterbal, zorg dan dat de stand zo is ontworpen en ingericht dat jebeschikking hebt over een bar in je stand. Geef je een demonstratie? Zorg danvoor een ruime opzet. Geef je een gadget weg? Zorg dan voor voldoende opslagruimte.

4. WEESKRITISCH
Een beursbiedt veel kansen om in contact te komen met nieuwe klanten, partners enleveranciers. Het biedt kans tot groei en ontwikkeling van je bedrijf. Voor eenbeursdeelname is echter ook een flink budget en de nodige tijd noodzakelijk.Tenminste, wil je er een succes van maken en je doelen halen.  

Wees daarom kritisch. Bedenk goed op welke beurs je wilt staan en hoe jebeursstand er uit moet zien. Het is je visitekaartje, neem dus de tijd en neemniet zomaar genoegen.

RESUME
Alles bijelkaar begint het wel of niet slagen van een beursdeelname bij het ontwerp vande stand. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Welke resultaten tellen? Watzijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezetkunnen worden? De antwoorden zijn de basis van je succes.

En de basis voor onze samenwerking. 

Want metdie antwoorden kunnen wij voor je aan de slag. We helpen je eerst met eenontwerp, produceren vervolgens de stand, bouwen een proefopstelling in onzewerkplaats die we je uiteraard laten zien voordat onze monteurs de stand op- enafbouwen op de beurslocatie. 

En, kunnen we misschien iets voor je betekenen? Een goed gesprek is altijd gratis. Je krijgt zelfs een kop koffie van ons '-)

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign