Promotiemateriaal op maat. #donutsforeverybody

Promotiemateriaal op maat. #donutsforeverybody

Deze maand deelde het Leger des Heils traditiegetrouw gratis donuts uit. Donut Worry be Happy donuts gepresenteerd in de door ons gemaakte donutkar!

Wist je dat de donut bekend is geworden door het Leger des Heils, aan het front van de eerste wereld oorlog? Deze maand deelde het Leger des Heils op bijna alle buurtwerklocaties traditiegetrouw gratis donuts uit. Deze donuts kregen zij gedoneerd van Donut Worry Be Happy, een klant van FDS. De donuts werden vrolijk gepresenteerd in de door ons gemaakte donutkar. Een waar staaltje FDS teamwork.

Promotiemateriaal op maat

De aanvraag werd vergezeld van een grove schets met de eerste ideeën. Verder was het aan ons deze uit te werken. We maakten de technische tekening in Autocad, gevolgd door het definitieve ontwerp. We lasten en zaagden het aluminium frame. We printten, freesden en plakten de kleurrijke uitingen. Compleet aangepast om de donuts zo goed en smakelijk mogelijk tot zijn recht te laten komen. En tot slot maakten we er één geheel van.

Je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen het. We hebben alles in huis om elke opdracht uit te kunnen voeren. Onze werkvoorbereiders, vormgevers, montage- en productieafdelingen vormen een ijzersterk team. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Heb je een idee, maar lijkt dit onmogelijk? Neem juist dan contact op. We kijken er naar uit!

Bekijk al onze retail oplossingen

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign