Samen (nog) sterk(er)

Samen (nog) sterk(er)

Met ingang van 1 november bundelen Free-D-Sign en TS Wayfinding Group hun krachten als het gaat om parkeren en bewegwijzering.

Samen nóg sterker staan, dat is het doel van de samenwerking tussen Free-D-Sign en TS Wayfinding Group. Met ingang van 1 november bundelen de signbedrijven hun krachten als het gaat om parkeren en bewegwijzering. Alles onder één dak, alles in eigen huis. Dat is het devies.

“De combinatie van onze bedrijven maakt dat we op het gebied van ‘wayfinding’ het volledige pakket aan de klanten aanbieden. De jarenlange ervaring als het gaat om het geven van maatwerk advies aan de ene kant, en het zelf alles kunnen produceren en monteren aan de andere kant, dat is de gebundelde kracht. 100% full-service voor de klanten. Daar staan we voor, ” licht Free-D-Sign eigenaar Raymond Zutt toe.

“Het geheel is meer dan de som der delen,” vult Thijs Sepers(TSWG) aan. “Met Free-D-Sign halen we een eigen productielijn en montageteam in huis plus een schat aan ervaring en kennis. Voor onze klanten betekent dit dat we een nóg breder pakket aanbieden. Voor hen louter voordelen dus.”

Beide heren zitten vol plannen voor de toekomst waarbij veiligheid en beleving de sleutelwoorden zijn. Raymond : “Dat we kwaliteit leveren, evenals service en de beste prijs garanderen, daar mogen onze klanten van uit gaan. Daarnaast nemen we alles uit handen en zetten we net dat stapje extra. Zowel wat de advies- en ontwerpfase betreft, als bij de uitvoering.Ervaring, kennis en kunde. Daar kunnen onze klanten op rekenen. Samen sterk, samen nóg sterker!”

Meer informatie? Kijk op : www.free-d-sign.nl/wayfinding. Hier vind je niet alleen een overzicht van gedane projecten, maar uiteraard ook de (nieuwe) contactgegevens.

Het officiële moment van de krachtenbundeling! Van links naar rechts : Raymond Zutt (Free-D-Sign), Robert Jan van Doorn (TS Wayfinding Group), Thijs Sepers (TS Wayfinding Group)
WAYFINDING

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign