Scholten Reclame & FDS Signmakers nemen KBL Beletteringen uit Alkmaar over

Scholten Reclame & FDS Signmakers nemen KBL Beletteringen uit Alkmaar over

Scholten Reclame & FDS Signmakers nemen KBL Beletteringen uit Alkmaar over

Nadat Scholten Reclame & FDS Signmakers afgelopen Juli de handen ineen sloegen wordt het tijd voor meer. Eigenaren Rene Scholten & Raymond Zutt nemen collega-bedrijf KBL Beletteringen over. Eigenaar Nico Kabel draagt per direct zijn aandelen over aan de twee gefuseerde bedrijven.

KBL Beletteringen

KBL Beletteringen staat bekend als één van de eerste Nederlandse signbedrijven. Daar waar vroeger het originele ambacht van handgeschilderde reclame het devies was, zijn ze gegroeid tot een modern signbedrijf die moeiteloos een flitsende gevelreclame of carwrap uitvoert. "Vroeger, toen wij net begonnen in de signwereld keken wij altijd op tegen KBL. Ze hebben zich weten te vestigen als begrip in de regio. Wij zijn super enthousiast om de werkzaamheden van dit mooie bedrijf over te nemen" aldus de twee ondernemers.

100 % fullservice

Klanten van SR & FDS zullen niets merken van de overname. Daarentegen zullen klanten van KBL de flexibiliteit ervaren van een groter machinepark en montageteam. 100% full-service voor opdrachtgevers. Daar staan de twee bedrijven samen voor.

Samen sterk, samen nóg sterker!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign