Scholten Reclame & FDS Signmakers vergroten marktpositie Noord-Holland door fusie

Scholten Reclame & FDS Signmakers vergroten marktpositie Noord-Holland door fusie

Met directe ingang bundelen Scholten Reclame & FDS Signmakers hun krachten

Samen nóg sterker staan, dat is het doel van de fusie tussen Scholten Reclame & FDS Signmakers. Met directe ingang bundelen de signbedrijven hun krachten. Dit jaar bedienen Scholten Reclame en FDS Signmakers hun klanten nog vanuit eigen naam en pand. Vanaf 1 januari 2023 zullen de bedrijven verder gaan onder Reclasign.

Eigenaren Rene Scholten en Raymond Zutt gaan samen verder. Iets wat beiden nooit voor ogen hadden toen Raymond 23 jaar geleden de stoute schoenen aantrok en Scholten reclame verliet om zijn eigen bedrijf te beginnen. Toch zijn de twee ondernemers elkaar nooit uit het oog verloren en is de fusie een logische stap. Door de fusie ontstaat een prachtig signbedrijf met een gedreven team van 30 personeelsleden en een prachtige groep opdrachtgevers. De ambitie om een landelijk speler in de signbranche te zijn komt zo snel dichterbij.

Wat betekent dit voor klanten? Simpel; samen hebben we meer ervaring, meer kennis en kunde en meer flexibiliteit. Nog steeds blijft de persoonlijke service met maatwerk oplossingen de standaard. Daarbij komt het voordeel dat doorlooptijd van projecten aanzienlijk sneller en flexibeler kan worden ingericht.

“De combinatie van onze bedrijven maakt dat we onze klanten het beste van beide werelden kunnen bieden. Enerzijds meer capaciteit door een groter montageteam en breed inzetbaar machinepark. Anderzijds meer flexibiliteit door diverse specialismen welke samen komen onder één dak. 100% full-service voor opdrachtgevers. Daar staan we samen voor.”

Reclasign: Samen sterk, samen nóg sterker!

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign