Spring er uit met je beursstand, hoe doe je dat?

Spring er uit met je beursstand, hoe doe je dat?

Spring er uit met je beursstand, hoe doe je dat?
Tijdens een beurs ben je één van de vele exposanten die de aandacht wil trekken. Tussen al die anderen moet je opvallen, tenminste als je wilt dat je beursdeelname zinvol is geen verspilling van je kostbare tijd en budget.

De keuze voor je beursstand is bepalend. Bepalend voor je uitstraling en daarmee bepalend voor het succes op de beurs. Behoefte aan een paar tips? Hier komen ze :

1. PAS OP DE PLAATS
De basis voor een succesvolle beursdeelname is een stand die opvalt. Logisch.En die opvallende stand begint met het beantwoorden van een paar vragen. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Welke resultaten tellen? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden?

De antwoorden worden gebruikt als uitgangspunt voor het ontwerp. Er zijn ontzettend veelmogelijkheden. Je kunt de hoogte in gaan, opvallen door kleur gebruik, het inzetten van een videowall en ga zo maar door. Echter wel passend bij het bedrijf. Het moet kloppen, daarom zijn de antwoorden van belang. Denk daar dus goed over na bij het briefen van de vormgever.

2. SCHIJN EEN LICHTJE
Goede verlichting werkt en versterkt. Zorg daarom voor een goed verlichte stand met de juiste balans. Accentueer de belangrijkste elementen en zet ze in het spotlicht, maar overdrijf niet. Schakel hierover advies is bij de specialist.

3. GEEF AANDACHT(EN EEN BITTERBAL)
Welke doelgroep je ook kennis wil laten maken met je bedrijf en product en dus wie je ook naar je stand wilt halen, iedereen is dol op een beetje aandacht. En dat kun je op vele manieren geven. Zorg er echter wel voor dat je stand er op is ingericht. Dat wil een ontwerper nog wel eens over het hoofd zien.

Geef je aandacht door het uitdelen van een cadeautje in de vorm van een drankje en een bitterbal, zorg dan dat de stand zo is ontworpen en ingericht dat je beschikking hebt over een bar in je stand. Geef je een demonstratie? Zorg dan voor een ruime opzet. Geef je een gadget weg? Zorg dan voor voldoende opslagruimte.

4. WEES KRITISCH
Een beurs biedt veel kansen om in contact te komen met nieuwe klanten, partners en leveranciers. Het biedt kans tot groei en ontwikkeling van je bedrijf. Voor een beursdeelname is echter ook een flink budget en de nodige tijd noodzakelijk. Tenminste, wil je er een succes van maken en je doelen halen.  

Wees daarom kritisch. Bedenk goed op welke beurs je wilt staan en hoe je beursstand er uit moet zien. Het is je visitekaartje, neem dus de tijd en neem niet zomaar genoegen.

 

RESUME
Alles bij elkaar begint het wel of niet slagen van een beursdeelname bij het ontwerp van de stand. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Welke resultaten tellen? Wat zijn de afmetingen waaraan de stand moet voldoen? Moet de stand vaker ingezet kunnen worden? De antwoorden zijn de basis van je succes.

En de basis voor onze samenwerking.
Want met die antwoorden kunnen wij voor je aan de slag. We helpen je eerst meteen ontwerp, produceren vervolgens de stand, bouwen een proefopstelling in onze werkplaats die we je uiteraard laten zien voordat onze monteurs de stand op- en afbouwen op de beurslocatie.

Kunnen we iets voor je betekenen?

beurs aankleding reclame interieur styling
beurs aankleding reclame interieur styling

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign