Uitgelicht: LED neon look signing

Uitgelicht: LED neon look signing

LED neon signing: de retro look in een modern, zuinig én duurzaam jasje

Neon reclame is nog steeds hot! De opvallende felle kleuren en retro stijl maken van ieder logo een blikvanger. Welbekend bevatten klassieke neon letters kwik, een schadelijk goedje voor het milieu. Ook zijn deze letters niet bepaald energiezuinig...

LED neon look: de voordelen

Neon look letters zijn gemaakt van LED verlichting in combinatie met folie. De lichtreclame heeft een totaal ander karakter, maar zorgt voor hetzelfde effect. In tegenstelling tot klassieke neonletters hebben LED letters de volgende voordelen:

  • Minder milieubelasting: door dat de letters geen kwik bevatten;
  • Energiezuinig: LED letters zijn laag in verbruik;
  • Onderhoudsvriendelijk: de letters worden in tegenstelling tot de klassieke neon variant niet van glas maar van kunststof gemaakt. Hierdoor gaat deze minder snel stuk.

Voor de huisstijl rebranding van FDS bedachten wij zo’n neonlook variant. Witte en oranje LED buizen vormen de contouren van het FDS logo. Verwerkt in openstaande mat zwarte dozen ontstaat een stoer effect en springen de kleuren eruit. En dat in combinatie met een gave industriële print op de achtergrond. Een plaatje, al zeggen we het zelf!

Overdag straalt de signing je tegemoet. En ’s avonds? Dan is het eyecatcher welke vanaf afstand al opvalt!

Lichtreclame? Dat valt op!

Lichtreclame en gevelreclame op je pand? Slimme zet. Maar ook in het interieur kan lichtreclame een opvallende rol spelen. Het brengt sfeer aan en benadrukt een professionele uitstraling. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, we helpen je graag! 

meer over licht- en gevelreclame

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign