Val op in het donker! Vijf tips.

Val op in het donker! Vijf tips.

Met lichtreclame op je gevel val je op in het donker
De dagen worden korter, de avonden langer. Met de komst van het herfstseizoen, komt het daglicht steeds iets later tevoorschijn en verdwijnt het steeds iets eerder. Nog even en we rijden in het donker van en naar het werk. En dat is even wennen na al die prachtige zonnige en lichte zomermaanden.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Je kunt namelijk in dat donker flink opvallen. Hoe? Met lichtreclame natuurlijk. Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis.

Bedenk dat je maar één kans krijgt voor die eerste, verpletterende indruk. En maar een paar maanden om te shinen in het donker voor al die mensen die langs jouw pand rijden. Daarom van ons voor jou een paar tips voor buitenreclame met effect.

 

1. Check de plek
Voordat je jouw ideeën in praktijk brengt is het zaak ze te toetsen aan wat er mag in de betreffende gemeente en op de betreffende plek. Zo voorkom je ergernis en teleurstellingen en zo voorkom je dat je op een negatieve manier opvalt.


2. Wees duidelijk
Het contactmoment is kort en vluchtig. Mensen lopen, fietsen of rijden namelijk langs je pand. Luid en duidelijk is dus het devies. Geen ellenlange teksten, maar kort en krachtig.

 
3. Eén beeld zegt meer…
…dan duizend woorden. En dat is zo waar. Wil je jouw lichtreclame laten opvallen, kies dan voor een goed beeld. Eentje die past bij het bedrijf en de huisstijl. Vergeet niet je naam en/of logo te vermelden. Uiteraard.


4. Maak ze nieuwsgierig
Trigger de voorbijganger. Zorg dat hij of zij meer wil weten en op zoek gaat.

5. Kracht van herhaling
Zorg voor herkenning en laat je boodschap op meerdere plekken en momenten terugkomen. De kracht van herhaling doet zijn werk.

 

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Jouw logo en/of pay-off, letters en/of figuren, LED of neon? Wat jij ook wilt, wij kunnen het voor je maken. Laat je pand stralen. Letterlijk en figuurlijk!

Heb je al lichtreclame op je pand? Laat dit dan door ons controleren voordat de wintertijd in gaat. Geen ergere miskleun dan wanneer er een letter of gedeelte van het logo stuk en dus niet verlicht is. Lichtreclame op je gevel valt op, missers dus ook.

Neem snel contact op. We laten je graag opvallen. We laten je graag stralen :)

Verlichte doosletters boxletters gevelreclame

Meer blogs

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign