Steigerdoeken

Steigerdoeken

Houd je werk netjes en laat je werk zien. Hoe? Met een steigerdoek of bouwschutting!

Bij een bouwproject wil je als (onder)aannemer graag laten zien dat je een steentje bijdraagt. Toch? Dit hoeft echter niet op de standaard wijze. Waarom niet een steiger inpakken met een spandoek? Of de bouwplaats (tijdelijk) afschermen met een bouwschutting? Vertel ons alles over het project en wij maken een passend ontwerp voor je en zetten de kosten op een rij. Geheel vrijblijvend, altijd.

Met een steigerdoek houd je het straataanzicht mooi. Plus je maakt reclame. Win-win!

Steigerdoeken

Om het straataanzicht mooi te houden en om voorbijgangers te enthousiasmeren pak je jouw project in met meshdoek. Een extra gaaf effect geeft het wanneer steigerdoeken worden voorzien van één op één prints van het eindresultaat! Stevige bouwhekdoeken worden gemaakt van Soundmesh. Soundmesh is een geperforeerd PVC doek met een matte, zeer open structuur. Door deze open structuur zijn deze doeken meer bestemd tegen harde wind.

No items found.

Bouwschuttingen

Verbouwingen van winkelpanden kunnen vaak een doorn in het oog zijn in drukke winkelstraten. Een hoop puin en een gesloten winkel. Voor kantoren en openbare gebouwen geldt hetzelfde. Bouwschuttingen zijn hier de perfecte oplossing voor. Ze maken het mogelijk om de bouwplaats af te schermen, de omgeving niet te veel overlast te bezorgen en het vooral netjes te houden! Bovendien zijn de schuttingen mooi voor het oog; ze geven een sfeerimpressie van jouw bouwproject en maken een verrassing van wat er achter de schermen gebeurt. Er is zoveel mogelijk om op te vallen, wij helpen je graag!

Bouwhekdoeken

Een bouwhekdoek heeft een hoog scorend vermogen bij voorbijgangers. Of het nou een bouwplaats, festival, of beurs is. Overal waar bouwhekken staan zijn kansen om gezien te worden. En het mooiste? Een bouwhekdoek is vaak nooit alleen. Houdt de aandacht wat langer vast door verschillende doeken op meerdere bouwhekken te plaatsen. De kracht van herhaling doet zijn werk!

Bekijk al onze signproducten voor de bouwsector

Steigerdoek of bouwschutting op maat? 

Meer zichtbaarheid creëren rondom de bouwplaats? Er zijn tal van manieren om onderscheidend vermogen uit te dragen naar de buitenwereld. Je valt op, maakt indruk en wordt herkend. De kracht van herhaling doet zijn werk! FDS Signmakers is dé specialist in Noord-Holland, waar je terecht kunt voor een compleet signpakket. Maar ook voor een goede kop koffie plus een prima gesprek. Schroom niet en neem contact met ons op!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Whitepaper Signing
Whitepaper Signing

Vergroot je zichtbaarheid, herkenbaarheid en professionaliteit met offline reclame en branding

Download de whitepaper
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
This is some text inside of a div block.
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: