Vlaggen

Vlaggen

Hang de vlag eens uit! Laat je vlag bedrukken.

Van afstand al opvallen, wie wil dat nu niet? Een vlag is een perfecte manier om van afstand op te vallen. We kunnen vlaggen leveren in elk gewenst soort formaat en bedrukking in iedere gewenste kleur. Of dit nu zeefdruk is of digitale druk. Wil je het ontwerp uitbesteden? Geen probleem, we verzorgen het graag voor je. Vertel ons je wensen en wij vertalen ze in een vlag!

Hang ze op, en laat ze waaien. Die (bedrukte) vlaggen.

Mastvlaggen & baniervlaggen

Rechthoekig of op hoog formaat, een mastvlag laat jouw bedrijfsnaam of logo stralen. Ze zijn in iedere kleur te bestellen, volledig te personaliseren met jouw gewenste ontwerp. Ook in de materiaalkeuze zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om voor een duurzaam alternatief te kiezen.

PET-vlaggen

Van plastic fles tot een blikvanger wapperend in de wind! Geef jouw reclamemakers een duurzaam karakter door te kiezen voor PET-vlaggen. Deze vlaggen worden gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen. Hoe het werkt? De transparante plastic flessen worden versnipperd, verhit tot vloeistof en vervolgens gespannen tot draad. Van dit draad wordt vervolgens een vlag gemaakt dat van iedere afmeting en bedrukking kan worden voorzien.

Gevelvlaggen

Een vlag aan de gevel trekt de aandacht bij passanten. Gevelvlaggen zijn een veelzijdig middel om op te vallen. Je kunt ze ook gebruiken om een specifieke actie of evenement in de spotlights te zetten. Wil jij een goed leesbare boodschap aanbrengen op jouw gevelvlag? Kies dan voor een kioskvlag! Kioskvlaggen zijn aangepast op de schuinte van de vlaggenmast en zijn daardoor zeer goed leesbaar. Je kunt ze bestellen in standaard vlaggenmateriaal, maar ook in dubbelzijdig gedrukt bannermateriaal.

No items found.

Beachflags

Op zoek naar opvallend POS materiaal voor jouw bedrijf? Beachflags of strandvlaggen zijn een perfect middel om op te vallen en jezelf te promoten. Vrolijk wapperend in de wind, maar ook zeker een eyecatcher op de beurs. Ze zijn in verschillende vormen en formaten te bestellen, in ieder gewenst ontwerp.

Banieren

Een vlag die je altijd met de juiste kant tegemoet wappert. Baniermasten zijn ultiem. Ze geven extra luxe uitstraling en zijn bovendien weerbestendiger.

Contact ons direct

Vlaggen bestellen? FDS Signmakers!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Van ontwerp tot uitvoering kun je bij ons terecht: met liefde hangen wij jouw nieuwe vlaggen in. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Whitepaper Signing
Whitepaper Signing

Vergroot je zichtbaarheid, herkenbaarheid en professionaliteit met offline reclame en branding

Download de whitepaper
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
This is some text inside of a div block.
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: