Budgetsign = FDS Signmakers

In 2015 heeft FDS Signmakers (voorheen Free-D-Sign) collega bedrijf Budgetsign uit Alkmaar overgenomen. Alle medewerkers en alle producten werden overgenomen en zitten vanaf dat moment samen onder één dak in Warmenhuizen.

Een stukje achtergrond...

Hoe het nu gaat?
Klanten geven aan eigenlijk niets gemerkt te hebben van de overname. Wel ervaren zij het grootste voordeel ervan. Nóg meer producten en diensten die op één plek te bestellen zijn. Binnen het bedrijf was het in het begin wel even wennen. Nieuwe collega’s, een andere werkwijze en voor sommige een andere werkplek.

Perfect Match
Maar het team staat en gaat. En hoe. De verschillende achtergronden blijken een perfect match en versterken elkaar op allerlei fronten. Wil je zien hoe? Ga dan naar de teampagina!


Nog even op een rij :
FDS Signmakers
Oudevaart 55
1749 CH Warmenhuizen

Telefoon : 0226 391 018
Mail: info@fds.nl

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media