FDS Signmakers & duurzaamheid

Groen, groener, groenst. Het liefste zijn we dat laatste. We doen hiervoor ons stinkende best en zijn al aardig op weg.

Zo zijn we sinds kort geheel zelf voorziend als het om ons hoofdkantoor en onze werkplaats gaat. Maar liefst 180 zonnepanelen zorgen voor genoeg groene stroom om ons te voorzien van ruim voldoende elektriciteit. Gasloos dat zijn we ook, een warmtepomp doet zijn werk en goed ook.

Maar ook bij de keuze voor de printers waarmee we werken, de materialen die we gebruiken en het afval dat we produceren maken we doelbewuste keuzes die zowel goed zijn voor ons milieu, als voor de kwaliteit van ons werk. We zijn altijd alert op duurzame productinnovaties in onze reclamemiddelen. Zo zijn de FDS promotievlaggen gemaakt van gerecyclede petflessen.

Meer weten? Neem vooral contact met ons op!

Bekijk ons Corporate Responsibility Statement

Ons werk? Dat rijdt, plakt, bedekt, staat, presenteert, wijst de weg,
hangt en richt in!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media