Maak van je muur een eyecatcher met fotobehang

Eindeloos zijn de manieren waarop we kunnen variëren met fotobehang. Een relatief eenvoudig, goedkope en duurzame wijze van sfeer creëren in jouw kantoor of de vergaderruimte. 

Lege wanden zijn ideaal om een eyecatcher van te maken. Ze kunnen op diverse manieren voorzien worden van een decoratie. Denk aan een mega grote print over de muur, een uitgefreesd logo of een doek in een aluminium frame. 

Laat je door ons adviseren, dat doen we graag! We ontwerpen, printen en plakken het voor je op. Net zo makkelijk.

Al twintig jaar lang dé (sign)expert van Noord-Holland.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Meer inspiratie? Alles over wanddecoratie

Fotobehang geeft net dat beetje extra aan een ruimte...

waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media