bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Freesletters

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters.

Met letters vertel je simpelweg meer. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen. Gebruik freesletters voor de gevelreclame van je pand of zet ze in als bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? We kunnen je een legio aan voorbeelden laten zien en vertellen je er graag alles over.

Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het voor je maken. Welke uitdaging geef jij ons?

Freesletters op de gevel..

Strak, opvallend en vooral volledig te customizen in jouw wensen. Dat zijn de voordelen van een freestekst op de gevel. Door freesletters met afstandhouders op de gevel te plaatsen ontstaat een 3D-effect. Afhankelijk van de lettergrote is er altijd een best passende afstandhouder. Ook qua uitstraling is er veel mogelijk, de letters kunnen uit een gekleurde plaat gefreesd worden, maar kunnen ook voorzien worden van een print naar keuze. Dit houdt in dat ieder gewenst motief, kleurverloop of afbeelding mogelijk is.

Of een uitgefreesd wandlogo!

Upgrade jouw interieur met Freesletters. Zie je het al voor je? Jouw logo of slogan stijlvol op de muur. Professioneler wordt het niet! Bovendien heeft een wandlogo een hoog scorend vermogen op sociale media.

Freesletters kunnen perfect worden ingezet in je bedrijfspand als extra:

  • Branding;
  • Promotie;
  • Styling;
  • Bewegwijzering.

Whitepaper gevelsigning

Ga jij voor een onvergetelijke indruk?

Download de whitepaper
No items found.

Dibond letters

Een veelgebruikt materiaal voor uitgefreesde gevelletters is Dibond. Dibond is aluminium sandwichpaneel met een zwarte kern. De toplaag is wit of één van de standaardkleuren. Het materiaal is in verschillende diktes te bestellen en kan zowel beprint als geplakt met folie worden. Ook is dibond te bestellen in een variant met een rvs look of spiegelende toplaag.

Brushed aluminium freesletters

Dibond, wordt extra stoer wanneer deze is voorzien van een geborstelde toplaag. In vaktermen ook wel butlerfinish genoemd. Het plaatmateriaal wordt met uiterste preciesie gefreesd of gelaserd in allerlei vormen en kan bovendien ook beprint worden. Ga voor brushed aluminium met zilveren, bronzen of gouden uitstraling. Welke edelmetaal heeft jouw voorkeur?

Acrylaat freesletters

Acrylaat is een hard kunststof dat zich uitstekend laat verwerken tot gevelletters. Zagen, boren, polijsten of frezen.. het allemaal is geen probleem voor dit veelzijdige materiaal. Acrylaat is te bestellen in een tiental standaardkleuren.

Freesletters
Onverlicht gevelreclame
Onverlicht gevelreclame


Onverlichte gevelreclame

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame.

Verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat jouw logo ook in het donker niet te missen is!
Verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat jouw logo ook in het donker niet te missen is!

Verlichte gevelreclame

Opvallen in het donker? Zorg dan dat jouw gevelreclame licht geeft. Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, lettersen/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig!

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Informeer naar de mogelijkheden bij Free D Sign (FDS).
Freesletters worden veel gebruikt als gevelreclame

Freestekst

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. In welk formaat dan ook.

Een spandoek is makkelijk te vervangen en misschien wel de goedkoopste manier van gevelreclame.
Een spandoek is makkelijk te vervangen en misschien wel de goedkoopste manier van gevelreclame.

Spandoek

Spandoeken vallen op. 100%. Groot, groter en grootst. Vanaf een afstand is jouw logo en dus je pand of je boodschap al te zien wanneer je kiest voor het ophangen van eenspandoek. Geplaatst en opgehangen in een frame is een spandoek een eyecatcher voor binnen en buiten, waarbij de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn.

Doosletters zijn 3D letters of logo's die van verlichting kunnen worden voorzien.
Doosletters zijn 3D letters of logo's die van verlichting kunnen worden voorzien.

Doosletters

Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze zijn leverbaar in diverse profielsoorten. Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken. En ook qua verlichting is er van alles mogelijk. Voor- of achter verlichting. Net wat het meeste knalt en dus opvalt.

Twee lichtbakken voor Klik uitzendbureau
Twee lichtbakken voor Klik uitzendbureau.

Lichtbakken

Een lichtbak. Het klinkt wellicht wat ouderwets en het klopt dat deze vorm van lichtreclame één van de eerste was, maar ouderwets is het zeker niet!

Lichtbakken zijn metalen (vaak aluminium) of kunststof bakken waarbij aan één of beide zijden een transparante acrylaat plaat is gemonteerd. Deze platen zijn eenvoudig te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een lichtbak kan gemaakt worden in talloze vormen, maten en uitvoeringen en is in te zetten als gevelreclame, een reclamezuil op het terrein of bijvoorbeeld een informatiezuil binnen.

100 % nauwkeurig

Freeletters op je gevel of in je bedrijfsinterieur? We verzorgen het graag voor je, van ontwerp tot uitvoering. Onze slimme Zünd freesmachine doet zijn werk en zorgt voor een 100% nauwkeurig gefreesd logo. Vervolgens hangt het logo altijd recht en strak door op maat gemaakte montagemallen.

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat.  We komen met liefde een kop koffie met je drinken en werpen dan gelijk een blik op je gevel ;) Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Freesletters
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Kan ik onverlichte gevelreclame verlicht maken?
Kan gevelreclame op elke ondergrond geplaatst worden?
Is er een standaard berekening voor de lettergrootte van mijn gevelreclame?
Wat is de maximale hoogte waarop een gevelreclame kan hangen?
Mijn bedrijf gaat verhuizen, kan de gevelreclame mee verhuizen?
Naar alle vragen

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: