bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Zonwerende folie

Ideale temperaturen door zonwerende folie.

Zonwerende folies dragen bij een prettige werkomgeving. De folies laten de warmte en het felle licht buiten en reguleren hiermee warmte en zonlicht in een gebouw. Geen felle zonnestralen meer op je computerscherm, geen verstikkende hitte tijdens de zomermaanden. Elke zonwerende folie is bij ons verkrijgbaar in verschillende gradaties. Voor elke wens is er dus een ideale tempering beschikbaar.

Zonwerende folie werkt isolerend. 's Winters blijft de kou buiten en in de zomer andersom. Magisch toch? 

Zonwerende folie. De voordelen op een rijtje:

  • Het verhoogt de isolatiewaarde van jouw (bedrijfs)pand;
  • De folie gaat vervelende schittering op schermen tegen;
  • Meubels en schilderwerk behouden zijn kleur;
  • De temperatuur wordt gereguleerd;
  • Het verbetert de houdbaarheid van producten;
  • De uitstraling kan volledig aangepast worden op jouw wensen: spiegelend, transparant & getint!

Lees meer over de werking & soorten zonwerende folie in deze blog

Een beter binnenklimaat door raamfolie

De straling van de zon bestaat uit warmte, UV-straling en licht. De warmte van de zon kan het binnenklimaat van jouw bedrijf flink beïnvloeden. Dit omdat een ramen gemakkelijk de warmte kunnen doorlaten. Zonwerende folie verlaagd de nadelige effecten van warmtestraling, lichtinval, en UV-straling. Zo reguleert de folie de temperatuur. In de zomer blijft jouw bedrijfspand koel. In de winter is het effect andersom; door het folie ontsnapt er minder warmte door de ramen. De isolatiewaarde wordt tot wel 41% verbetert. Je bespaart op energiegebruik en dat is naast goed voor het milieu ook goed voor je portemonnee!

Anti-verkleuring door UV-werende werking

Ook bevordert zonwerende raamfolie het behoud van de kwaliteit van alles wat er in jouw bedrijfspand aanwezig is. Dit omdat 98-99%van de ultraviolette straling wordt tegengehouden. De UV werende werking zorgt ervoor dat verf, hout en textiel niet verkleurt en dat textielvezels niet bros of breekbaar worden. Maar ook etenswaren blijven langer houdbaar, wat super handig is voor winkels die voedingsproducten verkopen.

Whitepaper Raamfolie

Vul je e-mailadres in hieronder en ontvang de Whitepaper met voorbeelden, mogelijkheden & tips!

Download de whitepaper
No items found.

Verschillende soorten zonwerende raamfolie

Zonwerende raamfolie is in meerdere soorten en tinten te verkrijgen. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Iedere soort kent specifieke eigenschappen:

  • Transparant: maakt jouw raampartij minder spiegelend en is bovendien UV werend en energiebesparend;
  • Getint: in een licht, middel en donker getinte variant. Ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Getinte folie behoud meer doorkijk dan spiegelende folie.
  • Spiegelend: in licht-reflecterend (Spiegel 50), middel-reflecterend(Spiegel 70) en donker-reflecterend (Spiegel 80). Spiegelende folie geeft minder doorkijk en heeft ’s nachts een omgekeerde werking.
Zonwerende folie
Onverlicht gevelreclame
Onverlicht gevelreclame


Onverlichte gevelreclame

Stel; jouw bedrijfspand is één van de middelste panden in een rij. Een rij met allemaal dezelfde saaie voorgevels. Wat je dan doet? Zorgen dat je opvalt natuurlijk. En dat opvallen doe je met gevelreclame.

Verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat jouw logo ook in het donker niet te missen is!
Verlichte gevelreclame zorgt ervoor dat jouw logo ook in het donker niet te missen is!

Verlichte gevelreclame

Opvallen in het donker? Zorg dan dat jouw gevelreclame licht geeft. Lichtreclame is een super effectief middel om de hele dag en nacht door te stralen. Je trekt de aandacht en houdt deze ook even vast. Of men nu wil of niet, het oog trekt er naar toe. Zeker weten.

Van meters hoge letters op je gevel, tot een verlichte reclamezuil voor jouw pand. Wat je ook kiest, het wordt een eyecatcher in de duisternis. Jouw logo en/of pay-off, lettersen/of figuren? Welke soort LED? Wat jij ook wilt, de mogelijkheden zijn oneindig?

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Informeer naar de mogelijkheden bij Free D Sign (FDS).
Freesletters worden veel gebruikt als gevelreclame

Freestekst

De meest opvallende variant van onverlichte gevelreclame is een freestekst bestaande uit freesletters. Freesletters zijn dé manier om in één oogopslag op te vallen, iets duidelijk te maken en jouw boodschap te vertellen.

Denk aan je bedrijfsnaam op de gevel van je pand of een bewegwijzering. Ook logo’s of beeldmerken zijn heel goed te frezen. In welk formaat dan ook.

Een spandoek is makkelijk te vervangen en misschien wel de goedkoopste manier van gevelreclame.
Een spandoek is makkelijk te vervangen en misschien wel de goedkoopste manier van gevelreclame.

Spandoek

Spandoeken vallen op. 100%. Groot, groter en grootst. Vanaf een afstand is jouw logo en dus je pand of je boodschap al te zien wanneer je kiest voor het ophangen van eenspandoek. Geplaatst en opgehangen in een frame is een spandoek een eyecatcher voor binnen en buiten, waarbij de mogelijkheden zo goed als onbeperkt zijn.

Doosletters zijn 3D letters of logo's die van verlichting kunnen worden voorzien.
Doosletters zijn 3D letters of logo's die van verlichting kunnen worden voorzien.

Doosletters

Doosletters zijn 3D letters of logo’s die van verlichting kunnen worden voorzien. Ze worden ook wel boxletters genoemd en zijn leverbaar in diverse profielsoorten.Nagenoeg elk lettertype en vorm of logo is te maken. En ook qua verlichting is er van alles mogelijk. Voor- of achter verlichting. Net wat het meeste knalt en dus opvalt.

Twee lichtbakken voor Klik uitzendbureau
Twee lichtbakken voor Klik uitzendbureau.

Lichtbakken

Een lichtbak. Het klinkt wellicht wat ouderwets en het klopt dat deze vorm van lichtreclame één van de eerste was, maar ouderwets is het zeker niet!

Lichtbakken zijn metalen (vaak aluminium) of kunststof bakken waarbij aan één of beide zijden een transparante acrylaat plaat is gemonteerd. Deze platen zijn eenvoudig te bedrukken met elk gewenst ontwerp. Een lichtbak kan gemaakt worden in talloze vormen, maten en uitvoeringen en is in te zetten als gevelreclame, een reclamezuil op het terrein of bijvoorbeeld een informatiezuil binnen.

Ontvang een offerte voor onwerende folie voor jouw raampartij!

Afhankelijk van jouw wensen ontstaat er vaak een winnende optie. Wil je minder inkijk door je ramen, biedt een spiegelende folie uitkomst. Kraak helder uitzicht zowel vanuit binnen als buiten? Kies dan voor transparant folie! Ook jouw type ramen zijn bepalend in de keuze. Zo zijn niet alle typen raamfolie te plakken op HR++ (isolerend) glas, en dienen sommige folies geplaatst te worden aan de buitenkant in plaats van de binnenkant. Wij adviseren je graag welke zonwerende folie het beste bij jouw ramen past. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier. We reageren snel, altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
Zonwerende folie
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

Kan zonwerende folie temperatuur reguleren?
Wat is het voordeel van zonwerende folie in de winter?
Kan ik zonwerende folie ook aanbrengen op mijn auto ramen?
Moet zonwerende folie aan de binnen- of buitenkant worden aangebracht?
Welke eigenschappen heeft zonwerende folie met een spiegelende uitstraling?
Naar alle vragen

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: