Je gevel laten opvallen? Hang op dat geveldoek!

Flink opvallen geblazen. Dat doen geveldoeken. Ze trekken de aandacht, geven een eerste indruk, zijn goed zichtbaar van ver én wat dacht je van die een professionele uitstraling die ze uitstralen?

We hebben het over gevelreclame. We hebben het over flink opvallen geblazen!

Geveldoeken: materiaal

In de meeste gevallen wordt een geveldoekgemaakt van meshdoek. Door de open structuur van het materiaal is het minder zwaar en kan de wind er eenvoudig doorheen blazen. Minder kans op scheuren dus. Geveldoeken kunnen met spanners bevestigd worden in een frame. Ook kunnen geveldoeken strak weggewerkt worden in outdoor decoframes.Van heinde en verre te zien. 

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Opvallen met jouw gevel?
Gratis Whitepaper Gevelreclame!

Gevelreclame op je pand? Slimme zet. Je krijgt immers maar één kans voor die eerste, verpletterende indruk. En die indruk, die maak je met de uitstraling van je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel of je terrein als reclamedragers. Buitenreclame is namelijk één van de meest effectieve manieren om op te vallen. In deze Whitepaper brengen wij jou op de hoogte van de voordelen van gevelreclame, welke vormen mogelijk zijn en handige tips.

Download de Whitepaper

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media