Net dat beetje extra door glasdecoratie.

Ramen, glazen systeemwanden en deuren zijn niet meer weg te denken in een hedendaags bedrijfspand. Ze zorgen voor transparantie en een hoop extra licht. Met glasdecoratiefolie kun je net dat beetje extra toevoegen aan ieder bedrijfsinterieur. Glasfolie kunnen wij in allerlei soorten en maten printen. Volledig afgestemd op jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van glasdecoratie?

  • Het brengt extra sfeer en beleving aan binnen jouw bedrijfsinterieur;
  • Je kunt er een boodschap op kwijt. Of het nu een qoute, een volledig gedicht of je logo is;
  • Met geprinte glasfolie kun je door verschillende printtechnieken privacy creëren zonder dat al het licht verloren gaat;
  • Glasdecoratie verminderd schittering op je beeldscherm en kan zelfs zonwerende eigenschappen hebben

Verschillende soorten glasdecoratie printtechnieken

FDS Signmakers creëert de mooiste raamfolie door gebruik te maken van verschillende printtechnieken. Door combinaties te maken tussen de verschillende technieken is vrijwel alles mogelijk en ontstaat een uniek ontwerp. Altijd!

Witprinten

Witprinten is het toevoegen van een witte laag inkt ónder, óver óf tussen full color prints. Het vergroot de dekking en kleurintensiteit op transparante materialen en brengt een print écht tot leven. Door dit op  delen van de print wel - of juist niet- te doen ontstaan verschillende transparantie niveaus.

Etched glass raamdecoratie

Creëer een zandstraal effect met etched look prints. Het voordeel van deze techniek? Doordat de zandstraal look door ons zelf wordt geprint kunnen wij ook delen niet voorzien van deze print waardoor je jouw logo kunt toevoegen of delen kunt uitsparen. Meer privacy en meer branding zonder dat het licht verloren gaat

Combo prints: 2 verschillende prints op 1 raamfolie

Wil je doorkijk volledig weghalen in een raampartij en aan beiden kanten een verschillende afbeelding plaatsen? Dat is mogelijk door de Block Out technologie, wat inhoudt dat tussen 2 verschillende prints een extra laag inkt wordt toegevoegd. Handig wanneer je aan de binnenzijde een andere sfeerbeleving wilt creëren dan aan de buitenzijde.

Verloopprinten

Ook kunnen de folies worden voorzien van een mooie verloopprint. Hierbij gaat de raamfolie geleidelijk over van transparant naar een print. Een betoverend effect wanneer de print aan de achterzijde verlicht wordt. Bovendien ook erg handig bijkantoorramen of scheidingswanden om privacy te creëren zonder dat al het licht verloren gaat.

Verloopprint raamfolie heeft een betoverend effect!

Textiel folie op de ramen

Een sfeervolle oplossing voor zonwering wat een directe toevoeging is voor het interieur? Bekleed je ramen met textielfolie! Raamtextiel is een zelfklevende oplossing als alternatief voor plakfolie of raamfolie. Het zelfklevend textiel verduistert de ramen waardoor minder licht naar binnen komt. Raamtextiel laat geen plakresten na en is eenvoudig te onderhouden en verwijderen. Dankzij de zonwerende eigenschappen blijft het ’s zomers ook koeler. Tot wel 25 tot 36 procent van de warmte wordt namelijk weerkaatst, afhankelijk van de kleur textiel. Textiefolie is brandveilig en antibacterieel.

Lintec Vitrographic

Een extreemglasheldere, krasvaste, UV-bestendige, duurzame en makkelijk verwijderbare folie. Wat samenkomt met revolutionaire printtechnieken en kwalitatieve inkt. Dat is de combinatie van Lintec Vitrographic® raamfolie en onze Agfa printer. Een goed huwelijk welke de bekende Clear View folie overtreffen! Lintec printfolie zorgt voor geweldige innovaties voor glastoepassingen & interieurstyling.

Op Lintec Raamfolie creëren wij de mooiste raamfolie door gebruik te maken van verschillende printtechnieken. Door combinaties te maken tussen de verschillende technieken is vrijwel alles mogelijk en ontstaat een uniek ontwerp. Altijd!

Raamfolies met functie?

Privacy, zonwering, veiligheid en verkleuring tegengaan. Het zijn de sleutelwoorden als het gaat om het toepassen van (zelfklevende)folie als glasdecoratie. Niets geen nieuw veiligheids-, donker of dubbel glas voor je kantoor, een etalage of de (bedrijfs)auto. Simpelweg beplakken met folie en klaar ben je! Bij FDS Signmakers kun je terecht voor vrijwel alle toepassingen van raamfolie:

Glasdecoratie & interieurfolie? FDS Signmakers!

Naast het tinten van ramen, kent folie tegenwoordig nog veel meer toepassingen. Folie kan namelijk geleverd worden in oneindig veel soorten en maten. Denk maar eens aan het bekleden van deuren die er met een folie in kleur of geprint als nieuw uitzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden van folie? Misschien zijn dat er nog wel meer dan je nu denkt. Vraag het ons en vertel ons jouw ideeën en wensen, zodat wij, geheel vrijblijvend een offerte op maak kunnen maken!

Al bijna twintig jaar lang dé signexpert van Noord-Holland.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Donnie Free D Sign

Meer informatie of direct een prijs nodig? Neem #contact met ons op!

Bel direct op dit nummer of mail naar:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
WAAR WE #TROTS OP ZIJN

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media