bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Interieur signing

Het interieur van jouw (bedrijfs)pand laten aanpassen door FDS Signmakers?

Jouw huisstijl is doorgevoerd op allerlei communicatiemiddelen. Je logo staat op je pand, op het briefpapier, de website heeft de kleuren die passen bij het logo en de bedrijfsauto’s zijn bestickerd. Maar is het ook al doorgevoerd in het interieur van de zaak? Het maakt de beleving van jouw bedrijf of winkel compleet.

Maar het interieur doet ook veel voor de mensen die er werken. Hoe is de akoestiek? Is de werkruimte inspirerend? Geeft het energie? We hebben inmiddels de nodige ervaring en weten wat er allemaal kan, en wat er allemaal werkt. We lopen graag een rondje met je door het pand om je een (vrijblijvend) advies te geven over de mogelijkheden.

interieur producten

Wanddecoratie

Eenvoudige oplossingen kunnen een flinke impact maken. Met gepersonaliseerde wanddecoratie laat je jouw identiteit naar voren komen. Creëer illusies, vertel je verhaal, maak een knipoog en spreek tot verbeelding. Over een wanddecoratie met een twist bijvoorbeeld. In de open ruimten wanden bedekken met folie, behang of panelen waarop prachtige fullcolour beelden geprint zijn. Of een simpele ruimte als een lift volledig omtoveren tot een sfeerbeleving door hem te wrappen. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Alles over wanddecoratie

Glasdecoratie

Kan jouw bedrijfspand wel wat sfeer gebruiken? Communiceer en vertel jouw boodschap met decoratieve raamfolie. Bijvoorbeeld in de vorm van je logo of slogan uitgesneden, met als achtergrond jouw huisstijl kleuren. Of een simpelweg mooie afbeelding, motief of kleurverloop full color geprint op meerdere ramen. Raamfolie is naast mooi voor het oog namelijk ook super functioneel. Iedere folie kent verschillende eigenschappen. Zo kan ze de warmte en het felle licht buiten houden en temperatuur reguleren. Maar ook reclame maken, veiligheid bevorderen en privacy creëren. Met of zonder print, mooier wordt het altijd.

Alles over glasdecoratie

Muur- en vloerstickers

Muur- en vloerstickers geven elke ruimte een boost. Ze maken het mogelijk om jouw boodschap op een ludieke manier te communiceren en sfeer aan te brengen in je interieur. Van eenvoudige details tot een full colour print op de hele wand, we kunnen het allemaal.

Alles over muur- en vloerstickers

Akoestiek

De akoestiek blijkt vaak slecht door het gebruik van harde materialen zoals een harde vloer, betonnen wanden en veel glas. Akoestische panelen kunnen een oplossing zijn. Maar er is zoveel meer mogelijk. Maak van akoestiek verbeterende materialen een kunstwerk aan de muur of plafonds. Met oplossingen als akoestisch behang, panelen en textielframes zijn de mogelijkheden oneindig. Beeld het jezelf eens in. Een prettige werkruimte welke naast mooi voor het oog ook zorgt voor een prettige akoestiek. Want immers: het oor wil ook wat. Vergeet dit niet!

Alles over akoestiek


Entree signing

Die eerste indruk? Die kun je maar één keer maken. Bedenk dan ook goed welke indruk jouw klanten krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen? Een goede indruk begint bij de entree van je bedrijf!

Wat zien ze dan als eerste als ze jouw pand binnenkomen? Een balie? Een wand? Of juist iets van glas? Een warm en professioneel welkom, daar gaat het om. En dat kan geregeld worden. Uiteraard.

Alles over entree signing


Privacy folie

Anti-inkijkfolie, ofwel privacy raamfolie zorgt voor meer privacy zonder dat het licht verloren gaat. Wij leveren in allerlei soorten en maten. Met vele slimme eigenschappen. Een beetje doorkijk, helemaal geen doorkijk of extra bescherming tegen inbraak is de wens? Wij stellen het voor je samen.

Alles over privacyfolie

Plafond decoratie

Wat hangt er boven jouw hoofd? Het plafond kan meer doen dan je denkt! Maak een statement door je plafond, in plaats van de muren, te behangen. Of vervang standaard systeemplafondtegels door een verlichte variant met print. De lichtbak die dan ontstaat is een geweldige blikvanger...

Alles over plafond prints

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign

Een doordacht bedrijfsinterieur. Onze tips.

  1. Start met het uitwerken van de unieke identiteit van jouw bedrijf: wie ben je? Waar sta je voor en hoe wil je gezien worden door medewerkers en klanten? Laat jouw unieke bedrijfs-DNA terugkomen in je interieur.
  2. Benut je huisstijl en geef je logo een ereplaats in het interieur. Want vergeet niet: eenheid en herhaling zorgt voor herkenbaarheid. Maak gebruik van jouw kleuren en laat deze terugkomen.
  3. Zorg voor een prettige werkomgeving. Er is veel mogelijk om een optimale setting te creeren. Houd rekening met akoestiek, privacy, natuurlijke elementen en zorg voor een gezond portie inspiratie. Maak een goede mix tussen de onderstaande producten.

FDS Signmakers dé specialist in Noord-Holland voor het laten aanpassen van je interieur


Printerieur. Printoplossingen in het interieur. Aangenaam!

Iedere wand, deur, vloer en zelfs meubel wordt een uniek exemplaar wanneer je deze beplakt met een folie met print. Folie kan namelijk geleverd worden in oneindig veel soorten en maten. Denk maar eens aan het bekleden van deuren die er met een folie in kleur of geprint als nieuw uitzien.

Folie met gave prints en foto's geven karakter aan jouw interieur. En het mooiste? Je kunt een beleving creëren! Laat jouw huisstijl, geschiedenis of identiteit terugkomen. Zonder moeite wordt een Perzisch struikelvrij tapijt aangebracht op de vloer. Of wordt een complete balie gewrapt in jouw huisstijl kleur. En die magie? Dat is printerieur.

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Samen komen we zo, eenvoudig en snel, tot een passend ontwerp.

neem contact op

Onze laatste projecten

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via:

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.