bmw x5 met metallic wrap voertuig wrappen

Entree Signing

Zorg voor een goede binnenkomer met signing in je entree!

Die eerste indruk? Die kun je maar één keer maken. Bedenk dan ook goed welke indruk jouw klanten krijgen wanneer ze bij je op bezoek komen? Wat zien ze dan als eerste? Een balie? Een wand? Of juist iets van glas? Een warm en professioneel welkom, daar gaat het om. En dat kan geregeld worden. Uiteraard.

Vrolijke prints en heldere bewegwijzering zorgen voor een gastvrij welkom en een onvergetelijke eerste indruk.

Entree signing

Er zijn zoveel mogelijkheden, dat het teveel is om op te noemen. Denk maar eens aan jouw logo in freesletters binnen op de wand of op de balie. Een mooie print op de muur of op de aanwezige glazen wanden. Met stickers en folie kunnen we alles wat jij verzint maken, daag ons maar eens uit :) Niets is te gek, We horen graag je wensen en gaan voor je aan de slag.

Informatie & bewegwijzering

Bij binnenkomst gelijk weten waar je moet zijn; dat is de kracht van bewegwijzering bij de entree. Het zorgt voor meer efficiency en draagt bij aan een hogere mate van gastvrijheid. Plaats een informatie bord of zuil met de verschillende afdelingen bij de entree. Of heet bezoekers bij de ingang welkom met een strakke bewegwijzeringszuil. Slechts een greep van wat mogelijk is, we vertellen je er graag meer over ;-)

No items found.

Balie Signing

Versterk je merk met balie signing & design! De receptiebalie is bij uitstek dé eyecatcher van jouw entree. Hier vindt het eerste contactmoment plaats met jouw bezoeker. Balies kunnen volledig gepersonaliseerd worden met jouw huisstijl. Wrap het gehele object in folie met jouw kleuren en breng jouw logo aan op de zijkant. Of je nou kiest voor Freesletters of verlichte doosletters, opvallen doet het zeker!

Groene wanden met logo

Een groene werkomgeving draagt bij aaneen betere gezondheid. Natuurlijk zijn planten altijd een goed idee. Maar ook het simuleren van de natuur zorgt voor een positief effect. Groene wanden (ook wel mos- of urban jungle wanden) versterken je duurzame imago en zijn bovendien goed voor de luchtkwaliteit en het milieu. Ook zijn deze statementwanden goed te combineren met een (verlicht) logo. Groene wanden worden alleen iets minder duurzaam wanneer de planten niet met veel liefde en aandacht worden verzorgd. Heb jij niet zulke groene vingers maar ben je toch op zoek naar een soortgelijk effect? Dan is een groene wand gemaakt van kunstplanten of onderhoudsvrij mos een super alternatief!

inspiratiedocument interieurdecoratie

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? We lopen graag samen met je een rondje door je pand. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Selina!

Selina Vis
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Whitepaper Signing
Whitepaper Signing

Vergroot je zichtbaarheid, herkenbaarheid en professionaliteit met offline reclame en branding

Download de whitepaper
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Jur!

Jur
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
Neem #contact met ons op!

Meer informatie of direct een prijs nodig? Bel of mail Ewout!

Ewout
Verkoop binnendienst

Bel me direct op dit nummer

Selina Free D Sign
De meest gestelde vragen over
This is some text inside of a div block.
staan hier. Plus de antwoorden uiteraard ;)

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons dan even!

No items found.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in. Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Bedankt voor je bericht, we nemen z.s.m. contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan met het versturen van het formulier.

meld je aan voor onze nieuwsbrief

We beloven je alleen maar leuke en interessante mails te sturen!

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps, er is iets fout gegaan met het verzenden van het formulier, probeer het opnieuw

Reviews van onze klanten

Onze onafhankelijke reviews worden verzameld via: