Ons indrukwekkende machinepark...

Ons machinepark is indukwekkend. Al zeggen we het zelf. Wij houden de dingen namelijk graag in eigen hand. Dan hebben we grip op de snelheid, maar vooral op de kwaliteit en de prijs.

Naast de standaard computers, bestaat ons moderne machinepark op dit moment uit vier technische hoogstandjes.
We stellen ze graag aan je voor :


- Zünd G3 -
Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze computergestuurde freesmachine kan het voor je maken. De meest gekke vormen, letters, logo’s kan hij snijden of frezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, marmoleum en aluminium.

Het knappe van de #zundg3 is dat hij verschillende snijtechnieken tegelijk kan uitvoeren. Handig bijvoorbeeld wanneer een wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat. De grote delen die op de auto komen worden vaak helemaal doorgesneden (through cut) en de losse teksten/logo's worden half doorgesneden (kiss cut) zodat ze op stand blijven.

Bovendien kan een rol folie in één keer ingevoerd worden. Op een rol van bijvoorbeeld 50 meter, kunnen dan wel 15 sets van dezelfde bestickeringen gesneden worden. Ideaal die Zünd G3.

 

- EFI H160 pro -
Als eerste signbedrijf in Nederland hadden wij de EFI H160 pro printer in huis. Het nodige bedieningsgemak, een kortere productietijd, hogere duurzaamheid, maar vooral nóg meer kwaliteit waren genoeg redenen om te investeren in dit technische hoogstandje.

De machine print rechtstreeks op het plaatmateriaal en door de UV LED lamp in de printer wordt de droogtijd significant verkort. De EFI H160 pro print zes keer zo snel. Zes keer!  Bovendien, en niet geheel onbelangrijk, is de techniek die deze printer gebruikt vele malen beter voor het milieu. Een win-win noemen we dat.

 

- Mimaki
Een hoog volume printer, zo staat onze Mimaki bekend, maar ook vanwege het feit dat hij maar liefst 8 kleuren kan printen. Het betekent dat hij alle PMS kleuren met gemak en vooral in hoge kwaliteit er uit tovert. Een snelle kleuren toveraar dus, deze Mimaki.

 

- HP Latex 1500
De jongste bediende van ons machinepark print met watergedragen inkt. Super vriendelijk voor het milieu is hij daardoor. En daar hechten we veel belang aan. Ook nagenoeg reukloos wanneer hij op volle toeren draait. Wel zo fijn voor het productieteam.

Maar er zijn meerdere redenen waarom we hebben besloten hem in huis te halen. Zijn specialisatie is namelijk printen op groot formaat. Voor een flink behangetje draait hij zijn hand dan ook niet om. De HP Latex 1500 is geschikt voor de productie van vrijwel alle indoor en outdoor toepassingen op materialen zoals zelfklevende folie, canvas, papier, bannermaterialen, wanddecoratie en zelfs textiel tot een breedte van maar liefst 3.200 mm. Knappe jongen, onze nieuwe aanwinst.

Meer weten over alle mogelijkheden van bovenstaande knapperds? Neem contact op, we vertellen je er graag alles over!

Ons werk? Dat rijdt, plakt, bedekt, staat, presenteert, wijst de weg, hangt en richt in!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media