Ons indrukwekkende machinepark...

Ons machinepark is indrukwekkend. Al zeggen we het zelf. Wij houden de dingen namelijk graag in eigen hand. Dan hebben we grip op de snelheid, maar vooral op de kwaliteit en de prijs.

Naast de standaard computers, bestaat ons moderne machinepark op dit moment uit 4 technische hoogstandjes.
We stellen ze graag aan je voor :

Agfa Anapurna H3200i LED printer

De allerhoogste kwaliteit prints op rol én plaatmateriaal; dat kunnen garanderen met de nieuwe UV-printer van Agfa in ons machinepark. Deze hybride printer zorgt niet alleen voor haarscherpe afbeeldingen, hij is ook sneller, slimmer en duurzamer. Een verrijking voor ons machinepark welke slimme innovaties biedt voor de interieurbranche.

De Anapurna biedt fotografische kwaliteit prints met een haarscherp resultaat. Ook is de printer marktleider op het gebied van witprinten, De machine print rechtstreeks op het plaatmateriaal en door de UV LED lamp in de printer wordt de droogtijd significant verkort. Bovendien, en niet geheel onbelangrijk, is de techniek die deze printer gebruikt vele malen beter voor het milieu. Een win-win noemen we dat.

Agfa Anapurna printer FDS Signmakers
Printen op folie, behang of op plaat. Tot wel 3 meter breed. Alles is mogelijk met de Agfa Anapurna!

ZUND G3 3XL

De Zünd G3 3XL is de allergrootste digitale freesmachine die er bestaat. Dat we die in huis hebben, daar zijn we trots op. De G3 3XL kan alles. Je kunt het zo gek niet bedenken, of deze computergestuurde freesmachine kan het voor je maken. De meest gekke vormen, letters en logo’s kan hij snijden, rillen of (olie-gekoeld) frezen uit bijvoorbeeld kunststof, hout, marmoleum en aluminium.

Het knappe van deze #zundg3 is dat hij verschillende snijtechnieken tegelijk kan uitvoeren. Handig bijvoorbeeld wanneer een
wagenpark uit verschillende typen wagens bestaat. De grote delen die op de auto komen worden vaak helemaal doorgesneden (through cut) en de losse teksten/logo's worden half doorgesneden (kiss cut) zodat ze op stand blijven.


ZUND S3

Met de S3 hebben we precisie in huis. Voor, bijvoorbeeld, grote fleetmarking producties kan deze snijmachine tot op de 10de millimeter nauwkeurig snijden. Maar het apparaat is ook razendsnel, flexibel en neemt niet al te veel ruimte in beslag.

Bijkomend voordeel van de Zünd S3 en Zünd G3 3XL is dat ze beide volledig zelfstandig kunnen draaien. We stellen de gewenste data in en ze gaan aan de slag op welk tijdstip dan ook. Zo hebben we nu nóg meer productiecapaciteit en mogelijkheden.


Mimaki

Een hoog volume printer, zo staat onze Mimaki bekend, maar ook vanwege het feit dat hij maar liefst 8 kleuren kan printen. Het betekent dat hij alle PMS kleuren met gemak en vooral in hoge kwaliteit er uit tovert. Een snelle kleuren toveraar dus, deze Mimaki.

De machine print met watergedragen inkt. Super vriendelijk voor het milieu is hij daardoor. En daar hechten we veel belang aan. Ook nagenoeg reukloos wanneer hij op volle toeren draait. Wel zo fijn voor het productieteam.

Maar er zijn meerdere redenen waarom we hebben besloten hem in huis te halen. Zijn specialisatie is namelijk printen op groot formaat. Voor een flinke uitdaging draait hij zijn hand dan ook niet om.

Meer weten over alle mogelijkheden van bovenstaande knapperds? Neem contact op, we vertellen je er graag alles over!

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media