Tijdelijkebestickering om te hergebruiken: magneetstickers

Voertuigreclame

Plakken en weer loslaten. Dat is de truc :) Een magneetplaat is een buigzame magnetische sticker, welke is opgebouwd uit meerdere lagen. De toplaag kan worden voorzien van een (gelamineerde) full colour print of losse snijteksten. Perfect voor een tijdelijke campagnes

Magneetplaten voor autobestickering

Gebruik je jouw auto zowel zakelijk als privé? Dan is het handig wanneer je de autobestickering eenvoudig en snel kunt verwijderen, maar ook weer opnieuw kunt bevestigen. Kies voor een strakke rechthoek of laat de sticker meelopen met de vormen van het voertuig. Ben je op zoek naar personeel? Plaats een badge met tekst op de achterkant van je bedrijfsbussen gemaakt van magneetstickers. Handig, want in de toekomst kan je deze weer opnieuw gebruiken.

Magneetstickers voor promotieacties

Een tijdelijke actie promoten in jouw winkel? Magneetstickers zijn ook uitermate handig om een muur of (beurs)wand (tijdelijk) te voorzien van een ware eye-catcher. Bovendien kunnen ze in verschillende formaten en vormen geleverd worden.

Plakken en weer loslaten. Dat is de truc :)

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte? 

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.
waar we #trots op zijn

Onze laatste projecten

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media