Autobestickering van Groningen tot Amsterdam


We zijn de tel een beetje kwijt geraakt, maar inmiddels hebben we het wagenpark van Lijfering al flink onder handen mogen nemen. Met veel plezier. Want het leuke aan ons werk is dat we het letterlijk op de weg zien rijden. En wie heeft dat?

Ze vallen steeds meer op. De vrachtwagens, bakwagens, trailers en personenauto’s van de drankengroothandel. Je komt ze dan ook door het hele land tegen. Ze hebben het druk. en dat is maar goed ook. Want hoe vaker langs ‘s heeren wegen, hoe beter. Hoe meer reclame er wordt gemaakt tenslotte.

Hun tijd is dus schaars. Het is dan maar goed ook dat onze monteurs met hetzelfde gemak op locatie (bedrijfs)auto’s bestickeren. Want gaan wij aan de slag, dan staat jouw planning wat ons betreft voorop. We realiseren ons maar al te goed dat je eigenlijk niet zonder je wagen kan. En elk uur stil staan, is verloren tijd.

Voor plakken op locatie draaien onze signmakers hun hand niet om. Met hetzelfde gemak. Kwaliteit, zoals altijd verzekerd.

Wat wij het liefste doen? Jouw (bedrijf) laten opvallen!

Vrijblijvend een ontwerp én een offerte?

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke resultaat. Vul het contactformulier in, of stuur een mail. We reageren snel. Altijd!

LIJFERING
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.