Bestel jouw hygiëne producten vanaf vandaag op coronaproducten.shop!

Vanaf vandaag kun je onze veiligheid & hygiëneproducten eenvoudig online bestellen in onze webshop: Corona producten! In deze webshop vind je alle producten die jouw medewerkers en bezoekers beschermen tegen de verspreiding van virussen als COVID-19.

Ook na de Corona crisis blijft hygiëne een fundamentele rol spelen in onze samenleving. Bedrijven zullen allerlei maatregelen en innovaties moeten doorvoeren om te kunnen voldoen aan de nieuwe 1,5 meter samenleving. Toch zijn er ook simpelere oplossingen die flinke impact maken. Door hier als bedrijf op in te spelen voldoe je naast de (toekomstige) wetgeving en aan de nieuwe hygiënestandaard.

Onze belofte

Met onze webshop garanderen wij kwalitatieve producten voor een scherpe prijs. Klantgerichte service staat bij ons op één. Altijd. Onze producten ontwerpen & produceren wij zelf bij ons op locatie. Naast de standaard producten in deze webshop kunnen wij jou voorzien van een product op maat. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee!

FDS Signmakers

Coronaproducten is onderdeel van Free-D-Sign Signmakers. Free-D-Sign is dé specialist in buitenreclame, binnenreclame en beletteringen. Ons werk? Dat rijdt, plakt, bedekt, staat, presenteert, wijst de weg, hangt en richt in! Ons werk? Dat doen we met liefde en vooral veel plezier. Altijd.

Al ruim twintig jaar werken wij met veel passie en vooral plezier aan alle vormen van binnen- en buitenreclame, beletteringen van voertuigen en borden & doeken, aankleden van beurzen en winkels en interieurstyling en -inrichting. Met onze vakkennis, ervaring, machinepark en materialen was de stap om bedrijven te helpen om met signproducten veiligheid te waarborgen snel gemaakt.

Als team doen wij dit uiteraard op vakkundige wijze. We zijn snel, scherp, alert en op de hoogte van ons vak én onze omgeving. We zijn nuchtere Noord-Hollanders die simpelweg kwaliteit leveren. Team Free-D-Sign, aangenaam!

Bekijk de webshop
we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FDS signmakers op social media

meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je aanmelding!
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het versturen.